CUM CORECTEZI UN MACHIAJ FOLOSIND GENE FALSE FOREVERLASH

Stiai ca o pereche potrivita de gene false poate infrumuseta, corecta si chiar salva orice machiaj? Secretul consta in alegerea formei potrivite, luand in calcul trasaturile naturale ale fetei. Astazi iti sugeram cateva trucuri pentru a obtine efectul dorit cu ajutorul genelor false ForeverLash.

 

1.     Fie ca preferi sa folosesti gene false banda sau gene false individuale, ai grija sa iei intotdeauna in calcul forma ochilor, dar si forma machiajului.

2.     Alege o modelul de gene false ForeverLash Demi Wispies OMG in cazul ochilor rotunzi pentru a crea efectul de alungire, in timp ce pentru ochii mici iti recomandam genele false ForeverLash Most Wanted Wispies Black, care confera atat lungime cat si volum, fiind perfecte pentru persoanele cu hooded eyes (pleoapa lasata).

3.     Lungimea genelor este foarte importanta, deoarece scopul acestui artificiu este sa completeze si sa infrumuseteze machiajul, nu sa il acopere.

4.     Pentru a crea iluzia optica de ochi mai mari, iti recomandam sa folosesti genele false individuale ForeverLash DOUBLE. Pentru a obtine volum, concentreaza cateva fire de lungime medie sau mica (in functie de distanta dintre pleoapa si sprancene) pe mijlocul pleoapei. Astfel, acestea vor contura subtil ochii si privirea va parea mult mai luminoasa si fresh.

5.     Daca vrei sa obtii un machiaj natural, sfatul nostru este sa folosesti gene individuale, pentru a nu incarca look-ul final. Noi iti recomandam genele Foreverlash Fara Nod de lungime mica si medie, pentru a contura subtil privirea.

Genele false ForeverLash sunt disponibile online si in reteaua de magazine DM.

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist