Unghii baby boomer: cum le obtii si de ce produse ai nevoie

Unghiile Baby Boomer reprezinta un stil de manichiura care a devenit extrem de popular, in ultimii ani, in randul femeilor care apreciaza eleganta. Tehnica presupune o atentie deosebita la detalii, iar pentru a obtine rezultate spectaculoase, foloseste-te de informatiile din acest articol. Acestea iti vor fi folositoare fie ca doresti sa obtii o manichiura baby boomer cu gel, fie ca alegi o manichiura baby boomer cu oja semipermanenta. 

 

Despre unghiile baby boomer

Tehnica baby boomer implica folosirea a 2 nuante, de obicei alb si roz, pentru a obtine un aspect natural si rafinat. Datorita culorilor folosite de obicei si tehnicii de obtinere a acestei manichiuri, acest model de unghii mai este numit si „French Fade”, intrucat este mai degraba o reinterpretare moderna a clasicelor unghii french.

Manichiura baby boomer cu gel: instructiuni si produse de care ai nevoie

Descopera, in cele ce urmeaza, toate detaliile de care ai nevoie pentru a obtine o manichiura baby boomer cu gel:

Produse necesare pentru manichiura baby boomer cu gel 

Pentru a obtine unghii cu gel baby boomer, ai nevoie de produsele si instrumentele de mai jos:

  1. Cleanser pentru unghii
  2. Instrument pentru cuticule
  3. Pila pentru unghii
  4. Buffer pentru pregatirea unghiei
  5. Gel de baza transparent, roz pal si alb opac. Daca iti doresti unghii baby boomer colorate, poti sa optezi si pentru geluri in alte nuante, cum ar fi baby boomer albastru, rosu sau mov.
  6. Lampa UV sau LED
  7. Pensula pentru gel
  8. Ulei pentru cuticule sau crema hidratanta (optional)

Cum obtii modelul baby boomer cu gel, in 5 pasi

Odata ce te asiguri ca ai la indemana toate produsele si instrumentele de mai sus, parcurge urmatorii pasi, pentru a obtine o manichiura baby boomer cu gel:

 1. Pregateste unghia. Curata si degreseaza unghia, cu ajutorul unui cleanser pentru unghii. Mai apoi, foloseste bufferul pentru a netezi suprafata unghiei si pentru a indeparta orice impuritati. Foloseste si pila, pentru a da forma dorita unghiilor sau pentru a le scurta, daca iti doresti unghii baby boomer scurte.

 

Pentru a putea parcurge cu usurinta acest pas, alege o trusa de manichiura ce contine 6 instrumente profesionale. Acestea sunt usor de utilizat si iti permit sa pregatesti unghiile pentru aplicarea gelului.

 2. Aplica un strat subtire si uniform de gel de baza transparent pe intreaga suprafata a unghiei, folosind pensula pentru gel, si polimerizeaza unghiile in lampa UV sau LED, timp de 120 de secunde.

 3. Utilizeaza pensula pentru a aplica un strat subtire de gel roz pal pe intreaga suprafata a unghiei, evitand varful. Cu ajutorul aceleiasi pensule, aplica gelul alb opac pe varful unghiei, intr-o forma rotunjita sau patrata, dupa preferinte. Polimerizeaza din nou. Ai grija sa faci o trecere subtila intre gelul roz si cel alb, pentru a obtine efectul gradient dorit. Apoi, polimerizeaza din nou unghiile.

 

Pentru un aspect cat mai natural al manichiurii, alege gelul UV ForeverNails Shimmer Peach B013 de culoare nude coral, cu particule extrem de fine de sclipici. Datorita densitatii optime, se poate aplica si modela cu usurinta, avand o putere de acoperire medie si uniforma.

 4. Aplica un strat subtire de gel de finisare transparent pe intreaga suprafata a unghiei, pentru a sigila designul si pentru a oferi stralucire manichiurii. Polimerizeaza din nou, timp de 120 de secunde.

 5. In final, aplica ulei pentru cuticule sau crema hidratanta pe pielea din jurul unghiilor, pentru ingrijire si hidratare.

 

Descopera uleiul organic de cuticule ForeverNails Lavender, care contine ulei de jojoba, vitamina E, vitamina B si extracte din plante. Toate aceste ingrediente sunt ideale pentru mentinerea sanatoasa a unghiilor si a cuticulelor. 

Manichiura baby boomer cu oja semipermanenta: instructiuni si produse necesare

Pe langa folosirea gelului pentru unghii, modelul baby boomer poate fi obtinut si cu ajutorul ojei semipermanente. Descopera in continuare tot ce trebuie sa stii.

Ustensile necesare pentru manichiura baby boomer cu oja semitransparenta

Asa cum poti observa, atat pentru manichiura baby boomer cu gel, cat si pentru manichiura baby boomer cu oja semipermanenta, ai nevoie de cateva ustensile comune, insa diferenta majora este data de faptul ca, in acest caz, in loc de gel pentru unghii, ai nevoie de oja semipermanenta. Iata, concret, care sunt podusele de care ai nevoie pentru o manichiura baby boomer cu oja semipermanenta.

 

  1. Instrument pentru cuticule
  2. Pila pentru unghii
  3. Buffer
  4. Primer pentru unghii
  5. Oja semipermanenta de baza, nude si roz
  6. Lampa UV sau LED

 

Cum obtii manichiura baby boomer cu oja semipermanenta, in 5 pasi

Procesul de obtinere a manichiurii baby boomer cu oja semipermanenta este putin mai facil, intrucat oja este mai usor de aplicat decat gelul si nu necesita atat de multa indemanare. Iata, totusi, care sunt cei 5 pasi pe care trebuie sa ii parcurgi pentru o manichiura baby boomer cu oja semipermanenta.

 

  1. Curata unghiile si impinge sau taie cuticula, cu ajutorul unui instrument pentru cuticule. Mai apoi, pileste unghiile in forma dorita si foloseste un buffer pentru unghii, pentru a matui suprafata acestora. La finalul acestui pas, aplica un primer pentru unghii.
  2. Aplica oja semipermanenta de baza si polimerizeaza unghiile intr-o lampa LED sau UV.

 

Pentru rezultate optime, alege o oja semipermanenta cu o formula inovatoare, pe care o poti folosi atat ca baza, cat si pentru culoare si top coat. Descopera Oja Semipermanenta 3 in 1 ForeverNails One Step My Girly Side 121S

 

  1. Aplica oja semipermanenta in nuanta nude pe toata suprafata unghiei si polimerizeaza din nou, timp de cel putin 60 de secunde.
  2. Aplica oja semipermanenta alba pe burete si tapoteaza usor, de la varful unghiei pana spre mijlocul sau. Pentru inceput, asigura-te ca aplici un strat mai subtire de oja semipermanenta alba. Apoi, daca este cazul, repeta procesul de mai multe ori, pentru a obtine aspectul dorit. 
  3. Polimerizeaza din nou unghiile in lampa si, la final, aplica un ulei de cuticule, pentru protejarea lor.

 

Lampa UV LED 36W On The Go polimerizeaza toate tipurile de gel UV, oja semipermanenta si polygel. Are un design portabil si este usor de utilizat.

Tips & tricks pentru unghii baby boomer perfecte

Tehnica de unghii baby boomer poate fi destul de dificila, atunci cand esti la inceput de drum, indiferent ca optezi pentru oja semipermanenta sau gel. Insa asta nu ar trebui sa te opreasca din a exersa pana ajungi sa obtii calitatea dorita. 

 

Ca sa te bucuri de un rezultat cat mai bun inca de la prima incercare, foloseste-te de aceste sfaturi pentru unghii baby boomer perfecte:

 

  • Asigura-te ca unghia este curata si pregatita corect, inainte de aplicarea gelului. Asta inseamna ca trebuie sa indepartezi sau sa impingi cuticulele si sa slefuiesti delicat suprafata unghiei, pentru aderenta optima a gelului.
  • Investeste in produse si instrumente de calitate, pentru a obtine rezultate mai bune si o manichiura mai rezistenta.
  • Atunci cand aplici gelul pe suprafata unghiei, evita excesul, deoarece acest lucru poate crea un aspect estetic neplacut.

 

Alege pensula pentru gel ForeverNails One Movement 1, pentru o aplicare cat mai usoara si uniforma a gelului. 

 

  • Pentru ca manichiura baby boomer implica mai multe straturi de gel, asigura-te ca fiecare strat este suficient de subtire, pentru a evita aspectul incarcat al unghiei.
  • Pastreaza proportiile. Asigura-te ca gradientul intre gelul roz si cel alb este bine echilibrat si ca varful alb este proportional cu lungimea si forma unghiei.

Modele de unghii baby boomer

Acum ca stii tehnica, iti prezentam si cateva modele de unghii baby boomer, care sa te inspire.

  • Modele de unghii baby boomer rosii
  • Modele de unghii baby boomer scurte
  • Modele de unghii baby boomer clasice
  • Modele de unghii baby boomer colorate
Articole recente

Viziteaza blogul nostru

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist