RUBBER BASE

Ce este rubber base?

Rubber Base este un tip de baza flexibila ce adera foarte bine la unghii si elimina problema de lifting, oferind in acelasi timp elasticitate acestora. Baza rubber este conceputa pentru a oferi un plus de rezistenta unghiilor fragile, casante, subtiri sau despicate, fiind excelenta pentru intarirea unghiei naturale. Poate fi folosita ca baza atat pentru realizarea unghiilor cu oja semipermanenta, cat si pentru manichiura cu gel.

La ce se foloseste rubber base?

Folosirea rubber base in manichiura prezinta un avantaj deosebit, fiind un produs versatil ce ofera multiple moduri de utilizare:

1. Gratie vascozitatii sale, cu ajutorul rubber base se poate crea apex, se pot face mici extensii ale unghiei sau se pot reconstrui unghiile rupte.

2. Este ideala pentru persoanele ce au un pat unghial denivelat, aceasta intareste unghia si uniformizeaza imperfectiunile acesteia.

3. In manichiura unghiilor cu gel, este baza perfecta pentru realizarea diferitelor tipuri de constructii cu gel precum cea slim, migdala, balerina etc.

4. Pentru manichiura cu oja semipermanenta, rubber base este baza de nelipsit pentru unghii French, Babyboomer sau aplicarea culorii de oja semipermanenta dorita.

5. Tot cu ajutorul rubber base poti sigila slider designurile sau aplica pietre Swarovski.

Cat tine baza rubber?

Are o rezistenta de pana la 3-4 saptamani. Manichiura creata cu rubber base poate dura pana la patru saptamani, insa acest lucru depinde de mai multi factori precum pregatirea unghiei naturale inainte de aplicarea rubber base, cat de corect este aplicata baza si de cat de bine a fost indepartat stratul anterior (daca a existat unul). Atunci cand se aplica rubber base pe unghiile naturale este recomandata folosirea unui primer fara acid.

Cum se aplica rubber base?

Pasii pentru aplicare sunt urmatorii:

1. Pregateste unghia si impinge cuticulele.

2. Aplica Nail Bonder Primer fara acid ForeverNails pentru a proteja placa unghiala si a asigura o aderenta cat mai buna.

3. Aplica un strat de rubber base si usuca in lampa LED 60 secunde sau 120 de secunde in lampa UV. Nu uita sa sigilezi marginea libera a unghiei.

4. La acest pas sunt doua optiuni:

-pentru persoanele care doresc un aspect minimalist al manichiurii se repeta pasul anterior, respectiv se aplica al doilea strat de rubber base si se polimerizeza in lampa UV.

-sau se aplica culoarea de oja semipermanenta dorita si se usuca 60 de secunde in lampa LED ForeverNails sau 120 secunde daca folosesti lampa UV. Si la acest pas ai grija sa sigilezi marginea libera a unghiei.

5. Aplica Diamond No Wipe Top Coat ForeverNails si usuca 60 de secunde in lampa LED ForeverNails sau 120 secunde daca folosesti lampa UV.

6. Bucura-te de cele 28 + zile de manichiura perfecta cu rubber base ForeverNails.

Cum se indeparteaza rubber base?

Pileste delicat stratul superior (topul) cu o pila de unghii cu granulatie de 100 sau alternativ poti folosi un drill cu bit ceramic mediu.

Poti utiliza Soak Off Remover ForeverNails, imbiba o discheta de bumbac cu acetona, plaseaz-o pe fiecare unghie si infasoara-o in folie timp de 10-15 minute pentru a permite ca discheta cu acetona sa inmoaie rubber base-ul.

Foloseste un betisor de cuticule pentru a indeparta usor gelul din zona cuticulei spre varful unghiei.

Daca observi ca trebuie sa mai inmoi putin pe masura ce indepartezi stratul de rubber base, umezeste din nou discheta cu acetona (soak off remover) si plaseaz-o pe unghie cateva minute pana cand este complet îndepartat.

ESTI PRO?

ProMUA este programul nostru de discounturi speciale pentru profesionistii si firmele din domeniul infrumusetarii. Inscrie-te acum!

INSCRIERE

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist