Vrem sa lucram cu profesionisti. Evoluam impreuna.

Intra in programul ProMUA!

Dorim sa-ti rasplatim fidelitatea. ProMUA (Pro Make-up Artist) este programul nostru de fidelizare pentru utilizatori profesionisti, in care se poate inscrie orice persoana care profeseaza in prezent ca make-up artist, cosmetician, estetician sau hair-stilist, precum si companiile ce ofera servicii de cosmetica si infrumusetare.

Abordam cu seriozitate si promptitudine relatiile cu toti clientii si partenerii. Distribuim si vindem online gene false premium ForeverLash si machiaje ForeverGlow  – produse de mare calitate in care avem incredere. Insa suntem constienti ca succesul nostru depinde in mare masura si de modul in care sustinem si lucram cu profesionistii.

INREGISTRAREA SE FACE IN DOI PASI

Dupa validarea contului vei avea acces la discount-uri si oferte speciale.

Primul pas presupune autentificarea in contul tau de client. Dupa autentificare, revenind in aceasta pagina, vei putea accesa mai jos formularul de inscriere in ProMUA • Daca nu ai deja cont, poti crea rapid unul aici (cu o adresa de e-mail valida).

 

Al doilea pas presupune completarea formularului de inscriere. Va trebui sa ne trimiti si un link catre site-ul tau de portofoliu, profilul facebook profesional sau contul de instagram.

 

Dupa trimiterea formularului, un operator iti va valida contul. Dupa primirea e-mail-ului de confirmare, la urmatoarea autentificare vei vizualiza preturile conform grilei speciale ProMUA pentru profesionisti:
ForeverLash discount intre 20% - 40%
In functie de cantitatea comandata, in cos vor aparea preturile produselor cu reducerea aferenta volumului achizitionat.
Cu cat cumperi mai mult, cu atat cosul tau va beneficia de reduceri semnificative!

Discountul nu se aplica produselor aflate deja in promotie, lichidare de stoc si nu se cumuleaza cu alte oferte speciale, discounturi si reduceri.

Formular de aderare ProMUA

Acest formular de contact este disponibil numai pentru utilizatorii autentificați.

Contacteaza-ne

optional
Product added to wishlist

Folosim cookies! Prin continuarea navigarii va exprimati acceptul! Mai multe informatii