GENE FALSE INDIVIDUALE

Pentru o lunga perioada, genele false au fost asociate spectacolelor de opera si opereta sau balurilor. Ele erau folosite de femei pentru a pune un accent dramatic asupra ochilor si pareau, de cele mai multe ori, nenaturale.

Situatia s-a schimbat insa, iar, incepand cu anii 2000, genele false au devenit cele mai bune prietene ale femeilor din toata lumea. Acest lucru se intampla mai ales pentru ca tipurile lor s-au inmultit, iar acum exista cate unul potrivit pentru fiecare forma de ochi, fizionomie sau ocazie. Ele nu mai trebuie sa fie doar pentru ocazii speciale, ci si de zi cu zi.

De fiecare data cand iesim din casa, ne place sa fim aranjate, iar timpul este o resursa pe care nu o mai putem aduce inapoi. De aceea, iti venim in ajutor cu genele false pe care sa le aplici si astfel sa salvezi din timpul acordat machiajului. Alegandu-le pe cele potrivite, nu vei mai avea nevoie de mult machiaj suplimentar.

Alegerea genelor false

Genele false individuale sunt cele care se potrivesc oricarui tip de ochi si sunt alegerea potrivita atunci cand ai nevoie de un look cat mai natural si care sa iti puna privirea in evidenta. Ele sunt sub forma de gene smocuri sau buchetele.

Acestea sunt si ele de mai multe feluri: cu nod sau fara, scurte, lungi sau extreme, care dau volum.

E bine sa le alegi tinand cont de forma ochilor tai si, mai ales, de lungimea genelor proprii. Pentru ca daca tu ai genele scurte si vei opta pentru cele lungi, aspectul va fi unul nenatural. Incearca sa cresti lungimea lor progresiv, pentru un aspect cat mai autentic.

Aplicarea genelor smocuri

Acest proces poate fi, la inceput, considerat unul mult prea migalos pentru a fi facut acasa, de aceea te sfatuim sa apelezi la cosmeticiene pentru aplicarea genelor buchetele, cel putin pana deprinzi procedeul. Insa, in timp, dupa ce inveti cum sa le aplici, le vei fixa chiar tu, iar timpul pentru acest proces va scade treptat.

Aplicarea genelor false individuale se face lipind manunchiurile de genele naturale, cu un adeziv special, care nu le raneste sau deterioreaza pe cele naturale. Cu grija se lipesc manunchiurile de 3 - 5 gene, in functie de nevoile fiecareia: doar pentru a le completa pe cele naturale, pentru a da profunzime ochilor, pentru a face din ochi punct central al chipului.

Accesorii necesare

Accesoriile necesare utilizarii genelor false pot fi alese in functie de buget si necesitati, insa noi iti propunem trei fara de care aplicarea nu ar fi la fel de usoara, corecta si sanatoasa. Pentru ca, nu-i asa, sanatatea genelor si a corpului este cea mai importanta pentru fiecare.

Adezivul potrivit pentru genele false individuale

Fara adeziv nu ai putea aplica genele false, asta este de la sine inteles. Alege-l pe cel care ti se potriveste, iar inainte de a fixa noile gene, aplica o cantitate mica de adeziv pe piele, pentru a te asigura ca nu ai niciun fel de alergie la vreuna dintre componentele acestuia.

Penseta

Penseta este si ea esentiala cand vine vorba de aplicarea genelor false. Alege una care pare o extensie a mainii tale, cu care sa lucrezi usor si care sa te ajute sa eficientizezi cat mai bine procesul.

Betisoare cu capat de fibra

Betisoarele joaca si ele un rol important atunci cand vorbim despre aplicarea adezivului la baza genelor false individuale. Adezivul nu trebuie sa fie pus in exces, pentru a nu da o senzatie de incarcare a genelor, insa, pana vei ajunge sa pui din prima doar cantitatea de necesara, probabil va dura ceva timp. Aceste betisoare iti vin in ajutor pentru a curata surplusul si a ajuta la o aplicare perfecta.

Alege genele false smocuri pentru uzul zilnic si vei fi o aparitie wow oriunde ai merge. Pentru ca tocmai aspectul lor natural te va ajuta sa iesi in evidenta. ESTI PRO?

ProMUA este programul nostru de discounturi speciale pentru profesionistii si firmele din domeniul infrumusetarii. Inscrie-te acum!

INSCRIERE

Product added to wishlist

Folosim cookies! Prin continuarea navigarii va exprimati acceptul! Mai multe informatii