Sfaturi pentru aplicarea rapida si corecta a genelor false, pas cu pas. Trucuri utile pentru gene fir cu fir sau banda

Genele false, fie cu banda, fie fir cu fir, pot sa ofere un look deosebit, indiferent de evenimentul la care participi. Iata cum se aplica in mod corect genele false si ce modele de machiaj sa alegi, in functie de evenimentul la care participi.

Ce tip de gene false ti se potriveste in functie de forma ochilor

Pentru ca fiecare femeie are o fizionomie diferita, avand caracteristici individuale, putem alege sa scoatem in evidenta aceste trasaturi sau sa le corectam usor, cu ajutorul unor gene false. Iata ce tip de gene false poti sa folosesti, in functie de forma ochilor tai.

Gene false potrivite pentru ochi migdalati

Ochii migdalati se caracterizeaza printr-un centru mai amplu si o terminatie externa usor ascutita. Aceasta forma a ochilor este una versatila, astfel ca i se potrivesc toate tipurile de gene false. Ramane la alegerea ta ce efect doresti sa oferi privirii tale si in ce mod vrei sa influentezi machiajul.

O celebritate care are ochi migdalati si care reuseste mereu sa ii puna in evidenta, fie cu ajutorul unor gene false corect alese, fie cu ajutorul unor trucuri de make-up, este Angelina Jolie.

Recomandarea noastra de gene false pentru un efect natural: gene false individuale Foreverlash Xtreme Wispy, care ofera mai mult volum, pastrand, in acelasi timp, un aspect natural al genelor.

Gene false potrivite pentru ochii mari, rotunzi

Atunci cand ai ochii mari, ei deja se evidentiaza intre celelalte caracteristici ale fetei si nu este nevoie sa apelezi la trucuri, pentru a-ti accentua privirea. Un make-up reusit pentru ochii mari poate sa contina gene false cu fire dese si lungi, pentru ca in acest mod vei putea sa oferi un echilibru fizionomiei fetei tale. O vedeta care se incadreaza in aceasta categorie si de la care te poti inspira, in alegerea tipului de gene false pe care sa il folosesti, este Kim Kardashian.

Recomandarea noastra: Gene false Foreverlash Faux Mink Monaco cu banda, realizate manual din fibre sintetice, care pot fi reutilizate timp de cel putin 15 ori, daca sunt intretinute intr-un mod corespunzator.

Gene false potrivite pentru ochii mici sau apropiati

Daca ai ochii mici, atunci cu siguranta iti doresti sa ii evidentiezi cu ajutorul unor gene false corespunzatoare, pentru a oferi un look complet machiajului tau. Atat pentru ochii mici, cat si pentru cei apropiati, sunt potrivite genele false care au firul mai lung in coltul extern al ochiului, deoarece acest model alungeste ochiul si ofera un aspect de ochi de pisica. Te poti orienta atat spre gene false care se aplica individual, cat si spre gene false cu banda, care au un aspect natural.

O celebritate de la care te poti inspira, cand vine vorba de un make-up adecvat ochilor mici, este Selena Gomez.

Recomandarea noastra: Gene false banda Foreverlash Most Wanted din par natural, reutilizabile.

Gene false potrivite pentru ochii acoperiti de pleoape

O pleoapa lejer cazuta poate ascunde forma ochiului, motiv pentru care este indicat sa folosesti gene false fie cu banda, care au firul mai lung in zona de centru a benzii, fie gene false individuale, pentru a oferi volum, acolo unde este nevoie. 

Drept sursa de inspiratie, poti folosi imaginile cu Jennifer Lawrence, deoarece si ea are aceasta forma a ochilor, care, uneori, iti poate da batai de cap, atunci cand vine vorba de un make-up reusit.

Recomandarea noastra de gene false pentru ochii acoperiti de pleoape: Gene false banda Mink Effect Foreverlash Heartbreaker din par 100% natural, reutilizabile.

Pasi pentru aplicarea rapida si corecta a genelor false

Genele false pot completa cu succes un look, fie el unul natural sau dramatic, insa este important ca, pe langa folosirea unor gene false de calitate, sa cunoastem procesul corect de aplicare a lor. Iata pasii pentru aplicarea rapida si corecta a genelor false, in functie de tipul lor:

Cum sa aplici corect genele individuale

Genele individuale sunt mici buchetele de gene prinse intre ele intr-un punct comun, lucru care le ofera un aspect de evantai. Ele se ataseaza de genele naturale, pentru a obtine volum si densitate, prin pastrarea, in acelasi timp, a unui look natural. Iata care sunt pasii de aplicare:

  1. Curata cu un toner genele naturale si pleoapa mobila, pentru a indeparta orice urma de impuritati si pentru a asigura rezistenta adezivului. Mai apoi, piaptana genele naturale, pentru a le desparti intre ele.
  2. Toarna cateva picaturi de adeziv pe o suprafata. 
  3. Desprinde cu atentie genele false din cutiuta, cu ajutorul unei pensete. Pentru a nu deforma firele, prinde genele false cat mai aproape de capatul inferior al smocului.
  4. Reprinde smocul in penseta pe lungime, aproape de mijloc, si inmoaie capatul inferior in adeziv.
  5. Asaza genele false peste genele naturale, cat mai aproape de pleoapa. Repeta aceasta procedura pentru fiecare smoc in parte, asezandu-le la distanta egala intre ele.

Cum sa aplici corect genele cu banda

Spre deosebire de genele individuale, genele false se aplica mai usor. Iata pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru o aplicare corecta:

  1. Curata genele naturale si pleoapa mobila de impuritati, apoi verifica lungimea benzii genelor false. Daca este prea mare, poti sa ajustezi lungimea, cu ajutorul unei foarfece de mici dimensiuni.
  2. Aplica un strat subtire de adeziv pe banda si asteapta cateva secunde, pana cand adezivul devine lipicios. 
  3. Aplica genele false. Pentru a te plasa cat mai aproape de linia naturala a genelor, apasa pe banda genelor, dinspre coltul interior inspre cel exterior.

Modele usoare de make-up cu gene false 

Un machiaj de seara reusit, care sa contina si gene false, poate fi realizat cu succes si acasa, nu doar la salon. Pentru a face asta, pe langa produsele de calitate, poti sa folosesti gene false cu banda, care sa ofere un look dramatic machiajului tau, potrivit pentru orice eveniment elegant.

Pentru un machiaj de zi cu un aspect natural, secretul este folosirea a cat mai putine produse de make-up si a unor gene individuale care sa nu incarce aspectul fetei.

Pentru un machiaj potrivit pentru o nunta sau un eveniment deosebit la care participi, poti sa alegi fie gene false cu banda, fie gene false individuale, pe care sa le aplici acasa, in functie de look-ul pe care iti doresti sa il obtii.

Realizarea unui machiaj potrivit pentru orice eveniment nu este una dificila, in special atunci cand folosesti produse de calitate. Genele false alese in functie de forma ochilor si de look-ul pe care iti doresti sa il obtii pot sa completeze cu succes un machiaj reusit.

sursa foto: freepik.com

Produse recomandate

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist