POLITICA DE RETUR

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.
Clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, taxele de expeditie fiind excluse.
Plata transportului aferenta produsului returnat si respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptionarea de catre Professional Supplier SRL a produslui returnat.
Daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.
La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:
Produse care au fost desfacute
Produse care au fost testate/utilizate
Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
Produse achizitionate de la alte magazine
Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate savarsite de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

 

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:
1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus

2. Completati formularul standard de retur. Acest formular de retur este doar un model. In formularul de retur se completeaza datele si contul bancar al titularului. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește: email, poștă, verbal etc.

3. Contactati serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail contact@foreverlash.ro pentru a primi un numar de retur. Va trebui sa includeti in e-mail urmatoarele informatii: nume si prenume, adresa de ridicare a returului, adresa de email, numarul de telefon, CNP, IBAN, denumire produs,
cantitatea achizitionata, numar comanda, cantitatea returnata, serie / numar factura, data facturii, modalitatea de solutionare, starea produsului, motivul returului.

4. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

5. Expediati coletul la: SC Professional Supplier SRL, Str.Inului, nr 14B, Loc. Topraisar, Jud. Constanta prin serviciu de curierat rapid Urgent Cargus sau DPD.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra. Rambursarea poate fi intarziata pana cand coletul retur este receptionat de catre foreverlash.ro sau pana la receptionarea unei confirmari de expediere a coletului catre foreverlash.ro, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
In cazul inlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).
Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 14 zile lucratoare de la confirmarea primirii returului.
Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact.
In situatia in care un client refuza primirea a cel mult 2 comenzi plasate pe site-ul foreverlash.ro, ne rezervam dreptul de a nu mai onora viitoarele comenzi cu livrare ramburs prin curier. Clientul va avea posibilitatea de a achizitiona produsele prin modalitatea de plata online cu cardul sau prin ordin de plata.

Product added to wishlist

Folosim cookies! Prin continuarea navigarii va exprimati acceptul! Mai multe informatii