FARD DE PLEOAPE

Ce tipuri de farduri de pleoape sunt disponibile in gama Foreverlash?

Daca esti in cautarea fardului de pleoape potrivit, te invitam sa consulti variantele disponibile in gama Foreverlash. Ai posibilitatea sa achizitionezi un fard de pleoape cremos, in culori variate, de la albastru, pana la roz, mov sau nuante mai inchise de maro si chiar negru. De asemenea, in gama de farduri pleoape de la Foreverlash gasesti inclusiv un kit starter de baze cremoase pentru aplicarea pigmentilor, dar si un set de farduri de pleoape cu o paleta magnetica. Te asteptam cu preturi super convenabile la produsele din aceasta gama.

Ce culori se poarta la fardurile de pleoape?

Cand vine vorba de culorile la fardurile de pleoape, ideal ar fi sa te ghidezi dupa preferintele tale sau sa le alegi pe cele care iti pun cel mai bine trasaturile in evidenta.

Daca esti o fire extravaganta si iti place sa te remarci prin look-ul tau, ai putea opta, de exemplu, pentru un fard de pleoape cremos ForeverGlow Aqua Cream Eyeshadow 03 Cosmic Blue.

In schimb, daca iti place sa aplici un machiaj cat mai aproape de cel natural, ideal pentru tine ar fi fardul de pleoape ForeverGlow Aqua Cream Eyeshadow 04 Unicorn Sparkle sau poate fardul de pleoape cremos ForeverGlow 13 Elixir.

In cazul in care iti doresti mai multa stralucire, poti alege un fard de pleoape cremos ForeverGlow Aqua Cream Eyeshadow 09 Gold Diamond. 

Cum se utilizeaza fardurile de pleoape de la Foreverlash?

Fardurile de pleoape cremoase au o consistenta destul de densa, insa poti sa le aplici cu usurinta. Fardurile de pleoape din gama Foreverlash pot fi aplicate atat cu varful degetului, cat si cu ajutorul unei pensule. Pentru un aspect cat mai uniform al fardului de pleoape, recomandarea ar fi sa il aplici intr-un strat subtire. 

ESTI PRO?

ProMUA este programul nostru de discounturi speciale pentru profesionistii si firmele din domeniul infrumusetarii. Inscrie-te acum!

INSCRIERE

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist