NE VEDEM LA BEAUTY FEST BRASOV, PE 6-7 APRILIE!

Primavara ne intampina cu multe evenimente! Suntem incantati sa va anuntam ca in perioada 6-7 Aprilie vom fi prezenti la prima editie a targului Beauty Fest Brasov, un eveniment inedit dedicat profesionistilor din lumea frumusetii.

Indragit de sute de make-up artisti, ForeverLash este un brand profesional de gene false care satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Ne mandrim cu o echipa dedicata de profesionisti activi de multa vreme in domeniul infrumusetarii, ne informam continuu si participam regulat la cele mai importante targuri, asadar nu puteam rata ocazia de a ne cunoaste!

In cadrul standului veti putea asista si la demonstratii de machiaj in cadrul carora se vor folosi genele ForeverLash, iar pasionatele de makeup vor putea afla tips & tricks pentru o aplicare precisa si de lunga durata.

De asemenea, va invitam sa descoperiti si cele mai recente lansari, colectia Luxury Mink – gene false faux mink ideale pentru machiajele glam – si pachetele PICK & MIX concepute special pentru make-up artisti.

Abia asteptam sa ne vedem in numar cat mai mare!

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist