Black Beauty: unghii negre in tendinte

Unghiile negre au devenit o tendinta populara printre doamnele si domnisoarele care doresc din cand in cand sa faca o schimbare si sunt dispuse sa inlocuiasca manichiura nude cu o nuanta intensa precum modelele de unghii cu gel negre.

Iar adevarul este ca unghiile negre ofera manichiurii un aspect sic si indraznet. În reviste sau pe podium modelele poarta adesea unghii negre sau combinatii de culori si cristale negre sau strasuri, modele de unghii negre cu rosu, modele de unghii in alb si negru, modele de unghii cu sclipici si baza neagra, unghii cu gel negre mate si lista poate continua, optiunile fiind infinite. Trendul s-a propagat rapid, iar de cativa ani buni unghiile negre cu gel se numara printre preferatele femeilor. 

Versatilitatea unghiilor negre permite o creativitate infinita in ceea ce priveste modelele de unghii cu gel negre. Printre cele mai populare optiuni de manichiura se numara unghiile cu gel negre patrate, modelele de unghii french negre, modelele de unghii negre cu auriu, unghiile negre cu model in relief, unghiile cu gel alb negru.

În continuare, vom descoperi de ce unghiile negre sunt atat de populare si, mai ales, vom prezenta modele de unghii negre cu gel din care sa te inspiri.

 

Negru – expresia elegantei 

În moda, culoarea negru este adesea asociata cu rafinamentul, eleganta si atemporalitatea. Poate transmite un sentiment de putere, mister si autoritate. 

Negrul este o culoare versatila, care poate fi usor combinata cu alte culori si modele, ceea ce o face o alegere populara atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele formale. Multi oameni apreciaza negrul pentru capacitatea sa de a crea un efect de subtiere si pentru alura sa clasica, ce nu se demodeaza.

Cand au devenit populare unghiile cu gel negre

Manichiura neagra este populara de zeci de ani, dar a cunoscut un val de popularitate la inceputul anilor 2000, odata cu aparitia tendintelor alternative in moda si cu popularitatea lacului de unghii negru in randul celebritatilor.

Astazi, unghiile negre raman o alegere populara si clasica in materie de manichiura. Exista numeroase modele de unghii cu gel dintre care poti alege atunci cand iti doresti o manichiura ceva mai indrazneata, dar pe care sa o poti purta atat la tinute casual, cat si la tinute business sau elegante.

Pentru un context casual, modelele de unghii cu gel scurte negre sau unghii mate negre sunt optiuni potrivite, in timp ce, la un eveniment elegant, poti opta pentru modele de unghii negre cu albastru, modele de unghii nude cu negru, unghii cu gel, modele cu sclipici.

Unghiile negre pot fi asociate cu accente metalice sau sclipici pentru un look fermecator. Acest lucru se intampla deoarece contrastul dintre negru si elementele stralucitoare creeaza un efect puternic. 

De asemenea, profesionistii utilizeaza pietricele si strasuri pentru a adauga profunzime si textura unghiilor negre.

Unghiile negre au devenit populare in randul femeilor datorita versatilitatii lor si aspectului indraznet. Ele pot adauga un efect wow oricarei tinute si sunt potrivite pentru diverse ocazii, de la evenimente casual la iesiri formale. În plus, unghia neagra poate completa diferite tonuri de piele si forme de unghii, ceea ce o face o alegere populara pentru multe persoane. 

Daca esti interesata sa afli mai multe despre tendintele sau stilurile de unghii, consulta blogul Foreverlash pentru inspiratie!

 

Cum asortezi unghiile negre la tinutele tale

Manichiura neagra este potrivita in orice moment, atat timp cat se potriveste stilului personal si ocaziei. Unghiile negre sunt versatile si pot fi purtate cu incredere pentru un look sofisticat si indraznet, intr-un cadru profesional, la o iesire casual, la un eveniment de seara sau chiar la o ocazie formala, in functie de modul in care este stilizata si asortata cu restul tinutei. 

Decizia de a purta manichiura neagra se reduce la preferintele personale si la increderea in a adopta un look ceva mai indraznet. 

Exista multe moduri in care iti poti stiliza tinuta pentru ca manichiura neagra sa se potriveasca perfect. Iata cateva sfaturi despre cum sa te imbraci atunci cand porti manichiura neagra:

  • Pastreaza o tinuta simpla. Manichiura neagra este versatila si se potriveste cu aproape orice tinuta. Cu toate acestea, pastrarea tinutei simple si minimaliste poate atrage mai usor atentia asupra unghiilor tale. Opteaza pentru culori neutre, cum ar fi alb, gri sau negru, si lasa-ti unghiile sa fie punctul central.
  • Adauga o explozie de culoare. Daca vrei sa adaugi  putina culoare tinutei, alege o culoare stralucitoare sau indrazneata care sa contrasteze cu manichiura neagra. 
  • Experimenteaza cu texturi si modele. Nu iti fie teama sa amesteci si sa asortezi diferite texturi si modele in tinuta ta. Versatilitatea unghiilor negre le face potrivite pentru astfel de incercari stilistice.
  • Accesorizeaza-te cu stil. Cand vine vorba de accesorii, opteaza pentru piese care sa puna in valoare manichiura. Inelele statement sau o bratara masiva pot completa tinuta, punand in acelasi timp in valoare manichiura neagra cu gel.
  • Ia in considerare ocazia. Ține cont de evenimentul sau ocazia pentru care te imbraci. Pentru o iesire casual, poti asorta manichiura neagra cu blugi si un tricou. Pentru un eveniment mai formal, opteaza pentru o rochie din satin, care se potriveste de minune cu unghiile negre.

În general, cheia este sa experimentezi diferite stiluri pentru a gasi ceea ce functioneaza cel mai bine pentru tine. Nu uita ca increderea este cel mai bun accesoriu, asa ca, poarta orice te face sa te simti confortabila si eleganta.

Transforma-ti unghiile in opere de arta cu gelurile UV si accesoriile pentru unghii. Contureaza-ti stilul si sporeste-ti increderea in tine cu produsele Foreverlash destinate atat nail-artistilor profesionisti, cat si celor ce isi doresc o manichiura impecabila realizata acasa.

 

Modele de unghii negre cu gel pe care sa le asortezi tinutelor tale

În primul rand, unghiile negre adauga o nota de rafinament oricarei tinute. Desi poate parea ca nu sunt tocmai usor de asortat, modelele de unghii negre pot completa o gama variata de culori si stiluri de manichiura. În plus, de la evenimente casual la evenimente formale, unghiile negre pot fi purtate cu orice ocazie, fiind o alegere indrazneata ce emana stil si incredere.

În al doilea rand, unghiile negre pot fi o modalitate de a pune in evidenta individualitatea, fiind o declaratie indrazneata de stil.

Fie ca iti place manichiura simpla cu unghii negre scurte si lucioase sau iti plac unghiile negre cu gel patrate, unghiile cu gel negru pot fi infrumusetate cu diverse modele si desene; de la forme geometrice la accente florale, posibilitatile sunt infinite.

Profesionistii experimenteaza adesea cu diferite texturi si finisaje pentru a crea lookuri care sa atraga atentia. Asa au aparut trendurile noi, care de foarte multe ori includ si modele texturate de unghii cu gel negre adaptate la intentia stilistica a nail-artistului.

De la pietre, strasuri si autocolante pentru unghii, pe Foreverlash.ro gasesti optiuni infinite de a-ti exprima stilul unic. Încearca astazi cateva accesorii noi pentru unghii si priveste-ti unghiile cum stralucesc!

Iata cateva modele de unghii cu gel negre care ti-ar putea deveni sursa de inspiratie:

Unghii negre scurte

Probabil fiecare femeie a incercat la un moment dat o manichiura neagra simpla. Este eleganta, clasica si poate fi cu usurinta adaptata oricarei tinute.

De asemenea, unghiile cu gel negre scurte sunt o alegere populara printre adolescente, mai ales ca in ultimii ani trendul minimalist este in voga, iar unghiile negre cu gel se potrivesc perfect acestei tendinte.

Unghii negre patrate

Unghiile negre patrate scurte sunt cea mai safe alegere atunci cand iti doresti o manichiura neagra pe care sa o poti purta atat la job, cat si intr-un context formal. 

Unghiile negre patrate pot fi o alegere eleganta, in functie de modul in care sunt asortate cu celelalte elemente ale tinutei. Ele pot adauga o nota de rafinament lookului tau, chiar si cand optezi pentru o manichiura simpla.

Unghii negre cu sclipici auriu

Negru si sclipici auriu reprezinta o combinatie de culori atemporala care adauga o nota de eleganta oricarei forme de unghii. 

Alte variante de modele de unghii cu negru si auriu includ tehnici precum utilizarea foitei aurii sau a lacului metalizat auriu.

Unghii negre mate

Unghiile negre mate sunt o tendință populară de ceva vreme și pe bună dreptate! Finisajul mat conferă unghiilor un aspect elegant și sofisticat, păstrând în același timp o notă de îndrăzneală.

Unghii negru cu alb

Unghiile negru cu alb continua sa fie o tendinta populara, deoarece adauga o nota tinereasca aspectului clasic.

Îmbinand negrul cu alb si alte culori, cum ar fi gri, argintiu sau chiar nuante neon stralucitoare, poti crea efecte animate pe unghiile tale.

Ofera-ti timp pentru tine si rasfata-te cu o manichiura colorata. Unghiile tale iti vor multumi pentru asta, mai ales daca alegi produse sigure si de calitate pentru intretinerea si decorarea unghiilor. Pe site-ul Foreverlash gasesti o gama extinsa de produse de calitate pentru a realiza o manichiura semipermanenta rapida sau pentru a incerca un design sofisticat.

Unghii cu modele negre

Unghiile cu accente negre sunt o modalitate simpla de a adauga un plus de dramatism manichiurii cu gel. Fie ca este vorba de o unghie neagra de accent cu buline, pietre sau un finisaj mat, aceasta tendinta adauga o nota inedita manichiurii tale.

Unghii negre cu argintiu

Modelele de unghii negre cu argintiu sunt potrivite pentru evenimentele elegante, alaturi de alte accesorii argintii. În plus, o manichiura cu negru si argintiu se potriveste foarte bine cu tonurile calde ale pielii si poate reprezenta o alegere reusita pentru un eveniment al carui dress code este little black dress.

În general, modelele de unghii negre sunt in tendinte pentru ca sunt versatile si ies in evidenta. Ele pot fi usor de asortat cu orice tinuta si sunt potrivite pentru orice ocazie, ceea ce le face sa fie o alegere pentru persoanele care isi doresc o manichiura de efect.

Foreverlash inseamna produse accesibile si rezultate impecabile chiar in confortul casei tale. Vezi optiunile de kituri pentru manichiura disponibile pe site si da o sansa nail artistului din tine sa arate ce poate!

Sfaturi de intretinere a unghiilor negre

Pentru a intretine unghiile negre, este important sa folosesti o baza de calitate pentru a preveni patarea patului unghial. Gelul negru pe unghii este extrem de pigmentat si ar putea pata unghiile.

Apoi, este posibil sa fie necesare retusuri periodice pentru a mentine aspectul proaspat al culorii. Mai mult decat atat, indepartarea lacului de unghii negru poate fi dificila, asa ca se recomanda folosirea unui dizolvant delicat pentru lac de unghii. 

Este important sa ai grija de unghii pentru a preveni deteriorarea si a promova o crestere sanatoasa. Hidratarea cuticulelor si a mainilor poate ajuta la prevenirea ciobiturilor si exfolierii.

 

Iata o trecere in revista punctuala a pasilor pe care sa ii urmezi pentru ca unghiile tale negre sa reziste mai mult timp si sa arate impecabil:

Sfaturi de intretinere a unghiilor negre
  1. Aplica un strat de baza de calitate inainte de a aplica oja pentru a preveni patarea si ciobirea.
  2. Foloseste un top coat pentru a  sigila manichiura si a adauga stralucire. Reaplica top coat la fiecare cateva zile pentru a  pastra stralucirea unghiilor. 
  3. Evita sa folosesti unghiile ca instrumente in diferite activitati pentru a preveni ciobirea si ruperea lor.
  4. Poarta manusi atunci cand faci treburi casnice sau orice alte activitati care pot deteriora unghiile.
  5. Hidrateaza-ti mainile si cuticulele in mod regulat pentru a mentine unghiile sanatoase si hidratate.
  6. Evita sa expui unghiile la substante chimice dure sau la apa in exces, deoarece acestea le pot slabi si deteriora.
  7. Programeaza intretineri periodice pentru a  mentine aspectul unghiilor.
  8. Pastreaza unghiile la o lungime confortabila pentru a preveni ruperea si a mentine un aspect ingrijit.
  9. Ia in considerare utilizarea unui tratament de intarire a unghiilor pentru a imbunatati rezistenta si rezistenta unghiilor naturale.

Asadar, unghiile negre sunt o alegere versatila si eleganta si o declaratie de moda indrazneata. Fie ca alegi o manichiura simpla sau optezi pentru modele inedite, unghiile negre pot face orice look sa iasa in evidenta. 

Sursa foto: shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.co, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com, shutterstock.com.

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist