50 modele unghii de vara simple de care te vei indragosti

Vara se apropie si ne gandim deja la vacanta si la ce putem face pentru a arata cat mai bine in rochia inflorata pe care abia asteptam sa o purtam sau in costumul de baie pe care il vom inaugura in prima zi de plaja. Sedintele de fitness sunt mai dese, spray-ului autobronzant i-am facut loc pe masuta de toaleta, outfiturile de vara sunt pregatite, ce ne mai ramane de facut? Ai ghicit! Sa ne alegem culorile si modelele de unghii care ne vor completa look-ul de vara. 

In continuare, iti vom prezenta modele de unghii de vara simple, culori si forme de unghii cu gel care sunt in voga, pentru a putea alege cele mai frumoase modele de unghii cu gel pe care sa le asortezi tinutelor estivale.

Culorile de vara in industria fashion si in domeniul manichiurii cu gel

In ultimii ani, atitudinea fata de vara si fata de culorile pe care le asociem sezonului estival s-a schimbat. Astazi, totul tine de libertatea de exprimare. Tendintele modei pentru aceasta vara ofera posibilitati infinite de culoare si design pentru fiecare garderoba. Poti experimenta dupa bunul plac culori si modele inedite, fie ca este vorba despre outfituri, accesorii sau modele de unghii de vara.

Vara asta, accentul se pune pe pielea radianta, parul lejer si pe modele simple de unghii de vara. Paleta de culori se concentreaza in jurul nuantelor calde si electrizante, care te vor ajuta sa realizezi unghii simple french de vara, modele de unghii simple de vara, modele noi de unghii cu gel.

In zona de fashion, anul 2024 este infuzat cu o nota de nostalgie, pe masura ce imbratisam un mod de viata mai pozitiv. Un nou sentiment de libertate se reflecta in paleta de tonuri populare in aceasta vara, care deschide usa catre explorarea potentialului nostru creativ in ce priveste alegerea outfiturilor estivale si a modelelor de unghii de vara.

Sentimentele de bucurie si confort se regasesc in culorile pe care le purtam in aceasta vara. Nuantele peachy pink inspira sentimente de relaxare, eliberand spiritul artistic, in timp ce tonurile de albastru mediteranean ne permit sa ne exprimam in moduri mai inventive, prin piesele vestimentare si accesoriile pe care le alegem. 

In 2024, ai ocazia sa descoperi un amestec revigorant de nuante, care vor da viata garderobei tale. Tonurile pastelate, cum ar fi verdele fistic, adauga o nota de softness, in timp ce verdele lime creeaza o senzatie de caldura si vibratie pozitiva. Albul, clasicul atemporal, ramane o optiune pentru orice ocazie.

Ice blue si albastrul regal emana eleganta regala, in timp ce tonurile de gri adauga o senzatie subtila si rafinata. Galbenul, in special in varianta soft, radiaza pozitivitate, iar portocaliul caisa creeaza o atmosfera calda si energica. Rozul stins/dulce si bordeaux adauga o nota de romantism look-ului tau, in timp ce nuantele de bej si auriul ofera o alura chic si atemporala.

Nuantele metalice, vedeta sezonului, adauga o nota futurista tinutei si sunt perfecte pentru a-ti upgrada stilul, trend ce a devenit popular si in materie de manichiura.

In sezonul cald, inspira-te din selectia noastra de modele de unghii si transforma manichiura ta intr-o declaratie de stil. Vei putea alege modele de unghii simple scurte, modele de unghii scurte cu gel, modele de unghii rotunde simple, unghii cu gel de vara french, modele de unghii cu gel lungi, modele de unghii cu gel nude, modele de unghii semi de vara, modele de unghii cu gel negre si albe, unghii cu gel modele noi, dar si modele de unghii simple si elegante, poze cu modele de unghii simple nude, modele de unghii french deosebite, modele de unghii alb laptos si multe altele, pentru ca manichiura ta sa arate WOW in acest sezon.

Chiar si cele dintre noi care isi pastreaza unghiile clasice se simt indraznete in timpul verii, cand vine vorba despre manichiura. Rasfata-te cu o manichiura speciala in confortul casei tale, cu ojele cat eye 9D, si obtine o manichiura de efect in vacanta.

Modele unghii de vara simple cu gel sau oja semipermanenta

Este placut sa ne putem exprima asa cum ne dorim cu ajutorul culorilor in sezonul estival. De fapt, nu conteaza daca preferi o paleta neutra sau culori neon, nuante mai blande sau culori intermediare pentru vara. Culorile pentru sezonul cald includ o varietate de alegeri individuale, oferindu-ti libertatea de a fi tu insati si de a purta nuantele pe care le iubesti cel mai mult.

Modele de unghii semipermanente de vara

Culorile de vara abunda, de la tonuri de apus de soare, la baby blue. Asadar, ai de unde alege. Sau opteaza pentru nuante de bej, care arata minunat pe pielea bronzata.

Gandeste-te cat de ofertanta este o paleta de culori de vara pentru parul blond cenusiu, cu reflexii. Apoi, nuantele de saten sunt contrabalansate de nuante neon stralucitor, pentru cele mai aventuroase dintre domnisoare, dar si pentru cele care au un ten natural inchis si parul usor roscat.

Daca ai unghii lungi, unghii scurte, unghii cu gel, sau cu oja clasica ori semipermanenta, pe Foreverlash.ro gasesti optiuni de culori si decoratiuni pentru unghii care sa te ajute sa realizezi singura modele de unghii deosebite in aceasta vara.

Iata cateva poze cu unghii frumoase si modele de vara din care sa te inspiri in acest sezon:

Modele noi de unghii cu gel pentru sezonul estival

Modelele de unghii simple de vara ofera un sentiment de relaxare si libertate pentru a te asigura ca arati cool pe tot parcursul verii. Lista tendintelor de vara include modele de unghii french de vara, unghii scurte rosii cu forma patrata sau rotunda, iar pentru un contrast total, incearca o abordare usor gotica, optand pentru modele de unghii semipermanente, cu model negru si nuante de gri inchis.

Printre cele mai populare nuante si culori de vara se regaseste culoarea Pantone a anului 2023, Viva Magenta, dar si culoarea din acest an, Peach Fuzz. Aceasta din urma este plina de exuberanta, bucurie si optimism. 

Vezi selectia noastra de poze cu unghii cu gel modele noi de vacanta:

Modele de unghii cu gel simple pentru vacanta

In timp ce te pregatesti sa scoti rochiile de vara preferate, bluzele vaporoase, pantalonii scurti de blugi, ia in considerare alegerea unui design de unghii de vara amuzant si fresh, pentru a completa garderoba de vara. 

Pe masura ce temperaturile cresc, vei dori ca starea de spirit sa se reflecte si in manichiura ta, intampinand vara cu nuante luminoase, in locul celor pastelate de primavara.

Pentru serile glamuroase de vara, alege manichiuri cu rosu aprins, straluciri superbe si modele french de vara. Iar daca iti doresti mai mult decat o culoare pe unghii, selectia noastra de modele de unghii simple de vara include o multime de idei de modele de unghii simple de vara inspirate de acest sezon, cum ar fi tematicile marine, florile tropicale si fructele de sezon. 

Pentru minimalista sau pentru indrazneata din tine, tendintele din acest sezon in materie de unghii sunt extrem de ofertante. Daca inspiratia nu iti lipseste, iar timpul iti permite, alege un kit de unghii calitativ si realizeaza chiar tu acasa modelele de unghii care sa-ti completeze look-ul vara aceasta.

Modele de unghii rotunde simple pentru vacanta

Indiferent daca stilul tau este retro si glamour sau subtil si sic, exista un model de unghii de vara pentru tine si pentru fiecare ocazie - de la petrecerile la piscina, la evenimentele de seara.

Iubitoarele de frumos vor ramane la nuantele neutre si tonuri deschise, cu modele de vara pe unghii, sau vor merge in directia opusa si vor imbratisa culori indraznete si modele deosebite de unghii. Vibratia manichiurii pentru aceasta vara este un amestec intre soft si indraznet.

Daca lista ta de activitati de vara este plina, atunci unghiile vor avea nevoie de o ingrijire serioasa pe tot parcursul sezonului. Pregateste-ti manichiura pentru toate activitatile pe care ti le-ai propus in aceasta vara, folosind un top coat de calitate. Acesta va proteja unghiile si va pastra aspectul fresh al manichiurii de vara mai mult timp.

Descopera modele de unghii scurte rotunde pe care sa le incerci in aceasta vara:

Modele de unghii cu gel scurte de vara si modele de unghii cu gel lungi

Cel mai bun lucru la manichiura de vara este ca poti combina modelele de unghii de vara si  modelele elegante, pentru ca unghiile tale sa arate splendid in orice moment al zilei.

Odata cu vacanta, vei dori sa iti stabilesti deja programarile pentru manichiura cu gel pentru a te asigura ca vei avea unghiile perfecte tot sezonul. 

Rozurile transparente iti vor cuminti tinutele, in timp ce modelele de unghii de vara cu sclipici iti vor oferi un vibe de party. La celalalt capat al spectrului, culorile mai vibrante ale lacurilor de unghii, cum ar fi albastru electric si galbenul neon, vor avea propriile lor momente de glorie in aceasta vara, fiind extrem de potrivite pentru petrecerile la piscina.

Daca iti doresti unghii fantastice in aceasta vara, ornamentele pentru unghii vor face ca manichiura ta sa atraga priviri si complimente. Alege din numeroasele modele disponibile pe site si bucura-te de o manichiura de invidiat.

Iata cateva modele si culori de unghii cu gel lungi pe care sa le incerci in aceasta vara:

Unghii cu gel patrate si unghii simple de vara

Culori de la verdele minty, la soft grey, roz pudra si bleu sunt in ton cu temperaturile din timpul verii. Pentru ceva diferit, de ce sa nu alegi culorile ce te duc cu gandul la o pajiste cu flori de camp si care vor face ca nuanta pielii sa iasa in evidenta? O manichiura cu gel realizata din unghii cu gel patrate de culori diferite te va intineri si iti va da o stare pozitiva dimineata, atunci cand iti privesti manichiura atat de colorata. 

Recunosti un produs bun de la prima utilizare! Aspiratorul ForeverNails Super PRO are o putere mare de aspirare, un design modern si compact. Plaseaza o comanda rapida pentru o experienta cat mai placuta in timpul urmatoarei manichiuri. 

Vezi ce modele de unghii patrate de vara am selectat pentru tine:

Cele mai frumoase modele de unghii cu gel in aceasta vara

Tendintele in materie de oja din acest sezon vor fi, in esenta, culorile si modelele de unghii care se potrivesc cu orice stare de spirit in care te afli in acel moment.

Cu alte cuvinte, daca te simti inspirata de mare, poti opta pentru culori care sa se potriveasca cu acest vibe, precum: turquoise, verde metalic, bleu ciel. In mod similar, modelele de unghii coral aprins pot fi perfecte atunci cand te simti increzatoare, iar nuantele de roz si nude sunt potrivite pentru zilele in care te simti relaxata si calma.

Mai jos, gasesti cateva tendinte in materie de modele de unghii simple de vara, pe care le poti incerca in functie de starea de spirit.

Cele mai frumoase unghii cu gel baby blue

Baby blue este cu adevarat culoarea fetelor, cel putin pentru vara anului 2024. Aceasta culoare pastelata este in tendinte si in zona manichiurii, mai ales ca ofera acele „ocean vibes”.

Cele mai frumoase unghii cu gel baby blue

Unghii simple scurte in nuanta magenta

De ceva timp, rozul aprins a fost o alegere de baza pentru manichiura, in special pentru cele care isi doresc o explozie de culoare. Intr-o lume post Barbie, obsesia rozului va inclina mai mult spre mov, cu nuante magenta dragute si indraznete, care vor prelua conducerea.

Modele de unghii cu gel nude si rose gold

Intr-o mare de modele de unghii cu argintiu si auriu, unghiile cu gel rose gold cresc vertiginos in popularitate. Auriul cu tenta roz arata precum o oja neutra cu un twist. Este o culoare versatila si arata foarte bine pe o multime de tonuri de piele.

Unghii cu gel de vara in nuante gri-liliac 

Lacul de unghii gri, in tonuri de liliac, este in tendinte pentru vara 2024. Obsesia griului primeste o nota sezoniera de pastel. Atat in fashion, cat si cand vine vorba despre modele de unghii, griul poate fi folosit drept o culoare ancora atunci cand construiesti un look casual-elegant.

Modele si forme de unghii cu gel rosu-corai 

Pe tot parcursul anului, oja rosie este un element de baza pentru modelele de manichiura. In acest an, nuantele de rosu aprins vor fi usor mai portocalii in comparatie cu rosul aprins din anii trecuti.

Coraiul este un rosu de vara, pe care il poti purta in diferite ocazii, mai ales dupa cateva sedinte de bronzare.

Unghii cu gel de vara french nude si finisaje perlate

Lacul de unghii perlat este in tendinte pentru vara 2024. Cand vine vara, multe domnisoare se simt pregatite sa adopte o estetica inspirata de mare si povestile cu sirene. Acelasi lucru este valabil si pentru manichiura.

Culorile nude pot fi purtate singure sau in straturi si sunt foarte de versatile, astfel incat poti realiza modele de unghii de vara simple superbe.

Modele de unghii cu gel negre si albastru electric

Lacurile de unghii negru si albastru electric sunt in tendinte pentru vara 2024. Pentru un pic de lux in manichiura ta, opteaza pentru o culoare albastru turcoaz sau negru cu sclipici. Aceste nuante  aduc o vibratie luxurianta, dar lejera, in acelasi timp.

Manichiura cu gel in nuante de smarald pentru vara

Si modelele de unghii verde smarald sunt in tendinte pentru vara 2024. O alta latura a tendintei ojelor metalice, unghiile verzi cromate preiau incet, dar sigur, controlul. Sunt modele de unghii de vara care emana un vibe extrem de fresh si fashion-forward. 

Modele de unghii rotunde, simple roz

Nu iti face griji daca esti adepta modelelor de unghii simple de vara, exista ceva si pentru tine in acest sezon estival. Rozul pur este o culoare in tendinte, perfecta pentru manichiura de  zi cu zi. 

Modele de unghii scurte cu gel neon

Ce poate exprima mai bine spiritul verii decat o manichiura colorata. Extrem de colorata. Fie ca esti adepta desenelor pe unghiile naturale scurte sau a nail art-ului pe extensiile de unghii, un strop de culoare pe unghii iti poate transforma in scurt timp starea de spirit.

Lacul de unghii galben neon este in tendinte pentru vara 2024. Pentru vara, culorile de oja neon vor fi mai indraznete si mai stralucitoare ca niciodata. Galbenul neon este foarte promitator si cu siguranta va atrage atentia.

Modele de unghii cu gel albe 

Unghiile albe sunt versatile si pe pozitioneaza fara efort intre clasic si contemporan, Nu numai ca transcende anotimpurile, dar albul se potriveste cu absolut orice tinuta. 

Albul este o culoare care se potriveste tuturor tonurilor de piele si oricarei forme de unghii. Este, de asemenea, o alegere inspirata pentru degetele de la picioare; opteaza pentru modele de unghii cu gel albe si instantaneu picioarele tale vor fi pregatite pentru vara.

In continuare, iti prezentam mai multe modele de unghii simple de vara, care iti pot fii surse de inspiratie pentru manichiura ta de vara:

Articole recente

Viziteaza blogul nostru

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist