Modele machiaj de mireasa pentru ochi caprui - sezonul 2024

Trendurile de make-up si ingrijire se schimba de la an la an, iar machiajul de mireasa nu face exceptie. Datorita produselor inovatoare si metodelor de aplicare, optiunile de machiaje de nunta sunt din ce in ce mai variate si pot fi adaptate, astfel incat fiecare trend sa poata fi purtat de orice mireasa sub o forma sau alta.

Asadar, daca esti in cautarea celor mai noi machiaje de mireasa pentru ochi caprui si vrei sa afli care sunt noile tendintele de make-up pentru machiaje de mireasa pentru ochi verzi sau albastri, te afli in locul potrivit.

In continuare, vom vorbi despre toate aceste lucruri si nu numai. Iti vom prezenta, de asemenea, modele de machiaje de nunta, pentru a te inspira in alegerea machiajului cu ocazia marelui eveniment din viata clientelor tale.

Tendinte noi in machiajul pentru mirese

Daca ai nevoie de inspiratie pentru machiajele de nunta pe care le realizezi si iti place sa fii mereu in pas cu noutatile, in continuare, iti vom prezenta cele mai noi tendinte de machiaj de nunta. 

Si pentru ca miresele au stiluri, culori ale ochilor si nuante ale pielii diferite, iti vom prezenta cateva optiuni de modele de machiaj profesional, in functie de aceste particularitati.

Machiajul de nunta monocromatic

Aceasta alternativa de make-up de nunta presupune sa mentii o schema simpla de nuante pentru realizarea machiajului. Pur si simplu alege unul sau doua tonuri apropiate in locul unor nuante complementare. Pentru ziua speciala a clientelor tale, poti alege fie tonuri de piersica, fie nuante moi de taupe si chiar un make-up de mireasa in nuante estompate de mov. 

Lucreaza cu nuanta aleasa pe ochi, obraji si buze, pentru un look romantic in ziua cea mare a clientei tale.

Ten radiant cu aspect dewy pentru machiajul profesional de mireasa 

Acest trend se concentreaza pe un machiaj de mireasa profesional, ce evidentiaza stralucirea pielii. Ideea machiajului de mireasa cu piele stralucitoare se inspira din tendintele coreene de ingrijire a pielii, care au devenit virale si au inspirat multe look-uri de podium.

Aceasta este una dintre tendintele machiajului de mireasa care se focuseaza pe aspectul tenului, imbunatatind stralucirea naturala prin ingrijirea profunda a pielii.

Astfel, evita folosirea unui fond de ten matifiant, cu putere mare de acoperire, si opteaza pentru un fond de ten hidratant. Sfatuieste-ti clienta sa puna accentul pe rutina de ingrijire a tenului inainte de nunta. Pentru a obtine un aspect dewy, foloseste un highlighter cremos, in detrimentul celui pudra. Finalizeaza cu un setting spray special conceput pentru acest tip de look.

Practic, este vorba despre o varianta mai elaborata de no make-up make-up, potrivit pentru orice tip de eveniment. 

Alaturi de o tehnica desavarsita, alegerea produselor potrivite poate asigura rezistenta machiajului pentru nunta. Vezi care sunt produsele esentiale ce te ajuta sa realizezi machiajele de mireasa.

Machiajul de mireasa natural, in nuante de bronz

Fardurile de ochi in nuante de bronz sunt un hit in acest an. Gandeste-te la ele precum la un smokey eye simplificat. Acest machiaj este mai usor de realizat decat alte optiuni de machiaj pentru nunta si niciodata exagerat.

Poti recomanda clientelor versiunea mata pentru ceremonia religioasa, pentru a crea un look mai tonic. De asemenea, un fard auriu sau sclipici ii va oferi clientei un aspect mai extravagant si festiv, perfect pentru o receptie de noapte.

Asigura-te ca ti-ai completat trusa de make-up cu farduri de ochi de calitate, pentru a obtine rezultate impecabile si feedback pozitiv din partea clientelor.

Machiajul pentru nunta cu buze ombre

Nu ne putem aminti exact momentul in care buzele ombre si-au facut debutul initial in machiajul pentru nunta, dar ne plac si in acest an.

Indiferent de nuanta pe care se hotaraste sa o poarte clienta, pastreaza acea culoare mai inchisa in centrul buzelor. Fotografia close-up din momentul in care spune „Da” va fi cu siguranta memorabila.

Machiaj de nunta varianta no make-up make-up 

Daca ai de-a face cu o clienta suficient de indrazneata, care doreste sa-si etaleze frumusetea naturala fara prea mult machiaj, atunci ii poti propune acest tip de machiaj pentru mireasa, mai ales daca are ochii mari si expresivi.

Cu toate acestea, inainte de a opta pentru un look fara machiaj, asigura-te ca pielea clientei este foarte bine ingrijita si hidratata.

Pink attitude - machiaj de mireasa pentru ochi albastri 

Vedem o mare de roz atunci cand vine vorba de tendintele si stilurile de machiaj pentru mirese in acest an. Nuantele magulitoare de roz pe pleoape accentueaza instantaneu ochii deschisi la culoare si sunt o alegere inspirata de machiaj de mireasa pentru ochi albastri. 

Aminteste-ti ca nuantele de roz intens completeaza tenul inchis, iar rozurile pastelate arata bine pe tenurile deschise. Poti folosi si rujuri de aceeasi culoare, pentru a echilibra perfect look-ul miresei.

Machiaj de mireasa auriu - cel mai potrivit machiaj de nunta pentru ochii verzi

Auriul in machiajul pentru ochii verzi este atemporal si elegant pentru miresele clasice, care doresc ca fotografiile lor sa reflecte intotdeauna bucuria pe care au avut-o in ziua cea mare. 

Foloseste un primer si pregateste fata pentru aplicarea produselor de make-up. Asigura-te ca alegi o pudra bronzanta cu reflexii aurii si o aplici uniform. Apoi ofera volum genelor cu ajutorul unei mascara rezistente. In ceea ce priveste buzele, o nuanta de roz bronz sau nude va completa look-ul auriu al unei mirese cu ochii verzi.

Machiaj de nunta pentru ochi caprui - ce nuante si ce tip de make-up sa alegi 

Un statement make-up in cazul unui machiaj de nunta pentru ochi caprui este perfect, daca si clienta isi doreste un look deosebit pentru ziua cea mare.

Dar, daca te intrebi ce culori sa combini si ce tip de machiaj sa alegi pentru a realiza machiaje de mireasa pentru ochi caprui, iata care sunt recomandarile noastre.

Ce culori se potrivesc pentru machiajul ochilor caprui

Maroul este un amestec intre cele trei culori primare: rosu, albastru si galben. Acest lucru il face un partener perfect pentru orice culoare. Asadar, poti obtine rapid un machiaj pentru ochi caprui care sa flateze privirea clientelor, datorita paletei largi de culori pe care o ai la dispozitie. 

Atat tonurile calde, cat si cele mai reci lumineaza privirea, asa ca joaca-te cu ambele, in functie de preferintele mireselor care iti trec pragul. 

Gama de culori de machiaj pentru ochii caprui este imensa. Dar, dintre toate culorile, nuantele de albastru sunt cele mai flatante pentru maro. Prin urmare, iti sugeram sa optezi pentru diferitele nuante de albastru; de la albastrul electric, navy, stone si chiar indigo, toate vor face ochii caprui sa straluceasca.

Orice make-up artist stie cat de important este sa detina o paleta vasta de produse de make-up, pentru a realiza machiaje spectaculoase de mireasa si nu numai. Consulta oferta Foreverlash, pentru a adauga colectiei tale accesoriile de make-up care-ti vor facilita realizarea machiajelor. 

De asemenea, nuantele aurii, sampanie si bronz sunt potrivite pentru ochii caprui, precum si taupe si maro. Nuantele de verde, galben, portocaliu si rosu evidentiaza, de asemenea, frumusetea ochilor caprui. Si culorile indraznete, care ies in evidenta, sunt un pariu sigur.

Un machiaj cu verde pentru ochi caprui sau un machiaj cu mov pentru ochi caprui le va face pe clientele tale sa arate elegant in rochia de mireasa si le va face chipul sa se distinga in multime, chiar si atunci cand stau departe de aparatul foto.

Modele de machiaje de mireasa pentru ochi caprui

Chiar daca tendinta machiajului puternic pentru mirese exista de mult timp, nu pare sa dispara nici in acest an. Miresele cu ochi caprui aleg ochi stralucitori indrazneti si dramatici, buze atent conturate, ten stralucitor si sprancene definite, pentru a se potrivi cu tinuta lor de nunta. 

In timp ce unele fete aleg un machiaj de mireasa simplu, cu nuante nude si bronze, machiaj simplu de nunta in tonuri roz pastel, machiaj discret de seara cu negru si nude, altele merg pe varianta de machiaje pentru ochi caprui de seara, cu nuante stralucitoare si ochi conturati.

Ti-am pregatit si o selectie de poze cu machiaje frumoase din care, impreuna cu clientele, sa alegeti varianta potrivita.

Machiaj natural pentru ochi caprui 

Machiajul natural pentru ochi caprui va fi perfect pentru clientele care prefera un ten mai putin incarcat. 

Asigura-te ca fata este hidratata, apoi aplica un fond de ten usor. Foloseste fardul maro pentru a contura discret sprancenele, alege un fard nude pentru pleoape si un rimel mat pe gene. Un ruj roz natural sau nude va accentua buzele si le va face sa straluceasca.

Un avantaj consistent al acestui machiaj de mireasa pentru ochi caprui este ca lipsa straturilor de produse va face ca machiajul sa reziste foarte bine in ziua cea mare, mai ales daca utilizezi tehnica potrivita.

Aplicarea fondului de ten cu un burete de make-up ofera un finisaj neted, fara pori vizibili, mai ales atunci cand utilizezi produse lichide. Alege bureti de make-up de calitate, pentru a realiza machiaje naturale rezistente si a obtine efectul de ten neted si radiant pe care-l doreste orice mireasa. 

Machiaj pentru mirese cu ochi caprui - nuante de piersica si bronz

O idee clasica de machiaj de mireasa este un make-up in nuante calde de piersica si bronz. Piersica are o nuanta naturala, dar totusi arata elegant, mai ales pe miresele cu un ton de piele rozaliu. 

Un fard de ochi bronze va spori aspectul uimitor al machiajului, in timp ce buzele peachy pink il vor completa perfect. Acest machiaj de mireasa pentru ochi caprui este perfect pentru nuntile clasice si formale.

Machiaj de seara pentru ochi caprui cu buze rosii si smokey eyes

Pentru petrecerea de nunta a clientelor poti opta pentru a evidentia atat ochii, cat si buzele, cu un machiaj pentru mireasa cu buze burgundy si smokey eyes. Acesta va ajuta la estomparea cearcanelor, daca este cazul, si va asigura un look statement, care le va face pe clientele tale sa se simta cu adevarat speciale in ziua cea mare. 

Combinarea nuantelor fumurii la ochi cu buze burgundy este deopotriva uimitoare si clasica. Buzele burgundy mate pot face dintii sa para mai albi, iar acest tip de ruj ramane pe buze pentru mai mult timp.

Selectie de poze cu machiaje de mireasa pentru sezonul 2024

In acest an, se pare ca miresele isi doresc un echilibru perfect intre clasic si modern, iar machiajul este o modalitate excelenta de a incorpora acel factor chic. Fiecare mireasa doreste ca personalitatea ei sa se reflecte in machiajul din ziua ei speciala si este dispusa sa incerce idei indraznete de machiaje de mireasa pentru ochi caprui, albastri sau verzi.

Pentru ca sezonul nuntilor 2024 este aici, suntem incantati sa iti prezentam cele mai noi tendinte in machiajele de nunta. 

Machiajul de nunta in nuante aurii si pometi definiti este varianta potrivita pentru nuntile de vara. Machiajul indraznet si sclipitor al ochilor va completa tinuta si bijuteriile alese de mireasa.

Iata inca un machiaj de nunta superb, cu ochi conturati si buze roz. Acesta este genul de machiaj despre care miresele nu vor trebui sa isi faca griji ca se va estompa sau va curge dupa un dans mai solicitant.

Ochii aurii, sprancenele bine arcuite si buzele cu rosu plin arata magic. Un astfel de machiaj de mireasa pentru ochi caprui le va face pe clientele tale sa arate impecabil in ziua nuntii.

Mireasa isi doreste un machiaj smokey eyes? Atunci un machiaj de nunta indraznet cu auriu si negru poate fi optiunea potrivita pentru ziua nuntii.

Iata un machiaj de nunta cu buze rosii, smokey eyes si o piele stralucitoare, pentru miresele care vor sa arate spectaculos in ziua cea mare.

Un machiaj de nunta dramatic poate include si nuante deschise. Iata o varianta de machiaj in nuante de piersica si oranj pentru mireasa cu ochi caprui.

Daca mireasa isi doreste un look statement, cu fard auriu si buzele in nuanta burgundy, nu te gandi de doua ori; mergi pe aceasta varianta de machiaj de mireasa pentru ochi caprui.

Acest machiaj de nunta cu fard de ochi auriu mat, eyeliner si buze rosii este o alegere sigura pentru mirese.

Cu pleoape aurii cu mov sau roz stralucitoare, sprancene uniforme, obraji roz si buze roz, acest machiaj de nunta schimba complet look-ul unei mirese. Cu toate acestea, ceea ce adauga si mai mult farmec machiajului de mireasa este tenul radiant.

Si pentru miresele cu ochii mici poti adapta un machiaj care sa le deschida privirea si sa le ofere un look glamouros. Arunca o privire la acest machiaj de mireasa superb cu smokey eyes, sprancene inchise la culoare si buze maro ciocolata.

Iata un machiaj de mireasa pentru ochi caprui, care iese in evidenta datorita tenului radiant, dar atat de natural, cu obraji rozalii si buze lucioase.

Un machiaj romantic, feminin si delicat, pentru mireasa care isi doreste un machiaj clasic. 

Pentru mireasa care cauta un machiaj ceva mai elaborat, dar natural, acesta este un machiaj discret de nunta pe care-l poti realiza pentru cea mai speciala zi din viata clientei tale.

Acesta este un machiaj pe care majoritatea mireselor il vor adora, deoarece este o combinatie de glamour, feminitate si delicatete. 

Linerul negru, indraznet si smokey eyes este departe de ceea ce prefera clienta ta? Daca este in cautarea unei idei soft, feminine, aceasta este varianta pe care o poti recomanda.

Un machiaj cu roz si gri metalizat in ziua nuntii poate fi alegerea potrivita, mai ales daca este o nunta de seara, in aer liber.

In acest an, trendurile de make-up pun accentul pe sprancene si machiajul ochilor, dar in look-urile de mireasa este vorba despre a merge mai departe. Anul acesta, ochii si sprancenele indraznete sunt tendinta neasteptata pe lista noastra de trenduri de machiaj pentru mirese.

Sprancenele indraznete sunt o tendinta pe care o vedem pe podiumuri si in editoriale de ceva timp, iar acum au devenit populare si printre mirese. Miresele anului 2024 asociaza aspectul indraznet al sprancenelor cu nuante mai deschise pentru buze, cum ar fi roz pal, corai, lemn de trandafir.

Pentru acest look, aplica kohl gros pe liniile de pleoape superioare si inferioare. Completeaza cu un machiaj smokey eye sau fard de ochi nude metalic. Adauga gene false si mascara. Umple sprancenele, pentru a le face pline si bine conturate. 

Acest tip de look este perfect pentru miresele cu ochi mari si pentru cele carora nu le place sa poarte rujuri intense.

Smokey eyes negri sunt cei mai populari in acest an, dar ii poti sugera clientei si varianta maro. Adauga un strop de culoare sau fard de ochi metalic, pentru a se potrivi cu nuanta ochilor.

Opteaza pentru un machiaj smokey eyes negru, asociat cu ruj nude sau roz deschis. Adauga un strop de fard de obraz si poti chiar sari peste peste luciul de buze. Lasa ochii clientei sa iasa in evidenta.

Asadar, traditia spune ca o mireasa are nevoie de ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat si ceva albastru in ziua nuntii sale. La asta, noi am adaugat ceva glam: un pic de ruj roz, gene cu volum, pentru a-i incadra ochii miresei tale, sau o atingere de iluminator, pentru a-i spori stralucirea din ziua nuntii. In general, trebuie sa ii explici clientei ca este de evitat sa incerce ceva nou, avangardist sau sa iasa din zona sa de confort, desi, fiind ziua sa cea mare, s-ar putea sa-si doreasca asta. Cel mai important, insa, este sa o indrumi si incurajezi sa aleaga machiajul care ii va sublinia cel mai bine atuurile, astfel incat bucuria sa ii straluceasca pe chip in ziua cea mare.

Surse foto: Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com, Shutterstock.com.

Articole recente

Viziteaza blogul nostru

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist