EXTENSII DE GENE FIR CU FIR

Nu cred ca exista femeie care sa nu-si doreasca gene lungi, curbate si stralucitoare! Pentru ca genele reprezinta elementul cheie in conturarea unor ochi expresivi si atragatori, care dau mister si profunzime privirii.

Extensiile de gene fir cu fir reprezinta o metoda relativ noua pe piata romaneasca sau, mai corect, nu una foarte raspandita. Insa ea a aparut in America de vreo 10 ani si are mare cautare la vedete.

Dar ce sunt, de fapt, extensiile de gene fir cu fir?
Extensiile de gene, care se mai numesc si semi-permanente, sunt fire de gene care se aplica individual pe fiecare geana naturala, aplicare ce se realizeaza cu un adeziv special de gene. Extensiile de gene semi-permanente, firele de gene care se aplica pe genele naturale, sunt compuse din gene sintetice individuale curbate astfel încat să respecte forma naturală a genelor.

De obicei firele de gene sunt mai groase la bază şi mai fine la vîrf. Și, in general, extensiile de gene sunt realizate din poliester sintetic, insa au aparut pe piata si extensii de gene din fire de par nurca si din matase.
Extensiile de gene sunt de dimensiuni si grosimi diferite, unele chiar sunt deja colorate (rosu, violet, maro) pentru a putea fi intercalate printre genele de culoare neagra si a crea diverse efecte. Grosimea extensiilor de gene aplicate este aleasă în funcţie de sănătatea şi grosimea genelor naturale, dar şi în funcţie de preferinţa personală. Iar efectul final este o curbura accentuată a genelor, lungime si volum, un aspect cat mai natural si in acelasi timp intens al privirii.

Extensiile de gene fir cu fir semi-permanente sunt create pentru a da un aspect cat mai natural ochilor, oferind in acelasi timp lungime si densitate genelor naturale.

Adezivul de gene folosit pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir este un adeziv special care adera la genele umane, astfel ca acestea vor ramane lipite pana la momentul caderii naturale a genelor proprii.

Genele naturale cresc şi cad în cicluri (la fiecare 60-90 de zile). Oamenilor le cad în mod obişnuit între 1 şi 5 gene naturale pe zi, în fucţie de ciclul de creştere individual. Astfel, extensiile de gene vor cadea si ele odata cu genele naturale. Extensiile de gene fir cu fir pot dura pana la 2 luni, fiind necesare retusuri la o perioada de 2-4 saptamani, in functie de ciclul de crestere si reinnoire al genelor naturale.

Extensiile de gene necesita o intretinere speciala si atentie deosebita la demachiere. Nu se poate folosi orice tip de demachiant sau rimel, insa efectul obtinut este foarte aproape de natural, asa ca sunt tot mai multe cele care considera ca merita efortul.

Foto: puhhha/Adobe Stock

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist