GENE FALSE INDIVIDUALE – GENE FALSE ASPECT NATURAL

In lumea cosmopolita de azi, femeile apeleaza la acest truc de machiaj pentru a avea gene lungi si o privire intensa. Majoritatea vedetelor pe care le admiram nu folosesc doar mascara pentru a obtine gene lungi si bine definite, ci apeleaza constant la gene false care, daca sunt profesionale si de calitate, asigura un aspect la fel de natural ca si genele proprii.

Incearca sa iti aplici o singura data gene false si vei vedea ca ele vor deveni cele mai bune prietene ale tale, in special daca aceste gene false completeaza machiajul de zi si-ti confera gene lungi si privire atragatoare.

Daca iti doresti un look foarte natural si gene lungi pe o perioada mai indelungata de timp, atunci este indicat sa apelezi la gene false individuale care sunt gene false cu aspect natural.

 

Aceste tipuri de gene false reprezinta solutia perfecta la care apeleaza si majoritatea starurilor de la Hollywood. Gama ForeverLash contine gene false individuale profesionale in diferite marimi, pentru a putea crea orice look dorit. Spre deosebire de tipurile de gene false banda care vin ca un tot unitar, modelul de gene false individuale este format din grupuri foarte mici de 3-5, gene care se lipesc pe genele proprii. Fiecare grup de gene false individuale (denumirea folosita este de gene false smocuri sau manunchi) se aplica individual cu adezivi pentru gene false adecvati, astfel ca fiecare isi poate crea look-ul dorit – gene lungi, dese sau doar de completare, gene false doar in coltul extern al ochilor etc.

Pentru ca aplicarea acestor gene false este migaloasa si necesita indemanare, rabdare si atentie sporita, multa lume apeleaza la cosmeticiene, macar pana deprind procedura. Dar rezultatele sunt extraordinare. Incearca si tu gene false individuale daca iti doresti naturalete absoluta.

Gasesti gene false individuale in colectia ForeverLash, inclusiv versiuni pentru volum sporit. Vezi acest link.

 

Foto: puhhha/Adobe Stock

 

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist