Gene false ForeverLash cu nod scurte

Gene false ForeverLash cu nod scurte


Inchide

Stoc epuizat
20,70 lei
cu TVA
Genele individuale ForeverLash sunt gene false de calitate premium ce asigura un aspect foarte natural. Gratie firelor de gene cu particularitati deosebite si a realizarii lor exclusiv manuale, genele individuale scurte cu nod ForeverLash au un design usor de manevrat si aplicat. DIMENSIUNI Fiecare pachet ForeverLash de gene false individuale scurte cu nod contine 56 de manunchiuri de gene.
Lungimea genelor este de 9 mm.

13
ForeverLash

Fiecare smoc de gene false este alcatuit din cateva fire prinse intre ele cu un nod fin, insesizabil cand este aplicat. Sunt foarte usoare, astfel incat sa asigure o aplicare usoara a acestora si un look senzational.

Genele false ForeverLash sunt rezistente la apa. Ele pot fi purtate pana la 6 saptamani daca sunt ingrijite corect si aplicate cu adezivul potrivit.
Creati-va singure un aspect cat mai original aplicand genele false ForeverLash: cateva manunchiuri de gene in coltul extern al ochilor – ochi superbi si senzuali; maxim de manunchiuri de gene pe toata lungimea pleoapei – ochi fabulosi, privire intensa!

CARACTERISTICI
100% realizate manual, usoare, profesionale.

RECOMANDARE
Aplica genele false cu adezivul ForeverLash Lashfit fara latex pentru rezultate spectaculoase!

Recenzii (0)

Nicio Recenzie
Product added to wishlist

Folosim cookies! Prin continuarea navigarii va exprimati acceptul! Mai multe informatii