Tot ce trebuie sa stii despre unghiile cu gel, ca incepator, si sfaturi pentru a-ti deschide propria afacere

Daca te incanta ideea de a explora cele mai indraznete modele de unghii cu gel la fiecare cateva saptamani sau, pur si simplu, iti place sa ai grija de unghiile tale, s-ar putea sa te tenteze inceperea unei afaceri in acest domeniu. Este o afacere prospera care iti poate aduce castiguri rapide, iar aceasta industrie nu da semne ca va disparea prea curand.

Daca am intuit bine, acest ghid in care iti prezentam tot ce trebuie sa stii despre unghiile cu gel te poate ajuta sa incepi propria ta afacere sau iti poate fi de folos daca esti interesata sa afli care sunt pasii de urmat pentru a realiza unghii cu gel acasa.iti vom prezenta etapele pentru deschiderea afacerii, instrumentele de care ai nevoie pentru unghiile cu gel si vom vorbi despre cum sa te promovezi pentru a-ti face cunoscute serviciile.

Cele mai populare forme de unghii false cu gel - constructie unghii cu gel fara sablon 

Majoritatea fetelor au grija de unghiile lor. Unora le plac unghiile lungi cu diferite forme si modele.intr-adevar, unghiile alungite ofera gratie, dar ele necesita, de asemenea, multa ingrijire.

Unghiile cu gel reprezinta o alternativa excelenta pentru de a te bucura de unghii lungi si spectaculoase care iti pun in valoare frumusetea mainilor, in functie de forma pe care o alegi.

Exista, in principal, 5 forme de unghii false cu gel:

  • unghiile cu gel patrate;
  • unghiile cu gel ovale;
  • unghiile cu gel migdala;
  • unghiile cu gel stiletto;
  • unghiile cu gel balerina;
  • unghiile cu gel patrate cu colturi rotunjite.

Formele pot fi realizate fie prin tehnica de constructie unghii cu gel fara sablon, fie pe unghia naturala, fie cu ajutorul sabloanelor.

  • Unghii cu gel cu forma patrata - este o forma clasica de unghii acrilice, cu capetele drepte si doua varfuri ascutite in ambele parti ale unghiilor. Unghiile cu gel in forma patrata sunt in tendinta de foarte multi ani si arata atractiv atat pe unghiile lungi, cat si pe cele scurte. 

  • Unghii cu gel in forma de migdala - Forma lor arata ca si cum ar fi umplute de-a lungul laturilor, iar peretele unghiei este conic pentru a se termina intr-un varf rotund asemanator cu cel al unei migdale. Unghiile cu gel in aceasta forma se potrivesc si mainilor dolofane, deoarece fac degetele sa para mai subtiri.

  • Unghii cu gel cu forma ovala - Indiferent daca unghiile sunt scurte sau lungi, prin comparatie cu orice alta forma de unghii, unghiile cu gel in forma ovala sunt intotdeauna castigatoare. Aceasta forma este asemanatoare formei de migdala, dar la varf este mai curbata decat forma de migdala. Este cea mai eleganta forma de unghii si nu pare sa se demodeze niciodata. Este potrivita pentru degetele mai scurte, deoarece le face sa para mai lungi. 

  • Unghii cu gel in forma patrata rotunjita - forma unghiei este partial patrata si partial ovala, cu varfuri drepte si margini curbate. Marginile sale nu sunt ascutite, ci netede si de forma usor ovala. Arata atractiv mai ales pe unghiile de lungime medie. Este o forma de unghii foarte populara, desi este mai dificil de realizat. Unghiile cu gel in aceasta forma sunt usor de intretinut si ofera degetelor scurte iluzia de a fi lungi si, de asemenea, sunt mai putin susceptibile de a se rupe.

  • Unghii cu gel „Stiletto” - Forma este lunga si ascutita, cu varful curbat spre baza ca un triunghi. Unghiile lungi sunt o necesitate pentru a realiza acest stil dramatic.
  • Unghiile cu gel cu forma balerina presupun aceeasi tehnica precum cele stiletto, insa cu varful patrat si bont. Aceasta forma poate fi adesea regasita in portofoliile cu modele de unghii si arata spectaculos, astfel incat sunt adoptate in principal de catre celebritati. 

Pasi unghii cu gel pe unghia naturala

Acestea sunt etapele pe care va trebui sa le efectuezi pentru a realiza unghiile cu gel si a fi cu un pas mai aproape de indeplinirea visului de a incepe propria afacere in domeniu.

  1. Pregatirea unghiilor: aplici produsul pentru inmuierea cuticulei, astepti cateva minute, apoi indepartezi cuticula.
  2. Pilirea unghiilor: in functie de structura unghiei, alegi pila potrivita pentru a nivela suprafata unghiei, astfel incat gelul sa adere cat mai bine. Utilizezi un pamatuf pentru unghii pentru a indeparta resturile rezultate in urma pilirii - unghia trebuie sa fie curata inainte de aplicarea gelului.
  3. Aplicarea primerului: acesta are rolul de a degresa suprafata unghiei si a asigura o mai buna aderenta gelului.
  4. Aplicarea stratului de baza: base coat-ul creeaza un strat protector intre patul unghiei si gel pentru a preveni deteriorarea unghiilor si ingalbenirea acestora.
  5. Aplicarea sablonului: dupa alegerea formei dorite se fixeaza sablonul sub unghie.
  6. Aplicarea gelului: urmand cu grija conturul sablonului, se aplica un strat de gel, iar apoi unghia se introduce in lampa UV pentru 2-3 minute. La final, sablonul este indepartat cu grija.
  7. Finisarea unghiei cu gel: dupa indepartarea sablonului, unghia se retuseaza prin pilire pana cand se ajunge la forma dorita. 
  8. Aplicarea culorii si accesoriilor: odata ce constructia unghiei din gel este realizata si s-a obtinut forma dorita, poti trece la aplicarea culorii, realizarea modelelor pictate si aplicarea accesoriilor pe unghiile cu gel. 

⏩ Daca nu esti inca pregatita sa realizezi picturi pe unghii, dar iti doresti mai mult decat o culoare solida, opteaza pentru optiuni mai simple, cum ar fi ornamentele pentru unghii sau chiar mici tatuaje temporare. 

  1. Aplicarea stratului de top coat: top coat-ul este un produs sigilant ce are rolul de a proteja impotriva ciobirii, exfolierii si deteriorarii unghiei cu gel.
  2. Îngrijire ulterioara: ultimul pas consta in aplicarea uleiului pentru protejarea cuticulei. Uleiul pentru cuticule este folosit pentru a hidrata patul unghiei. Fiecare produs variaza in ceea ce priveste ingredientele, insa, de obicei, este o combinatie de uleiuri vegetale naturale; ulei de avocado, ulei de cocos si de migdale, precum si vitamina E.

Urmeaza acesti pasi unghii cu gel pe unghia naturala daca lucrezi pe unghii scurte ce necesita alungire. Daca unghia naturala este deja lunga, utilizarea sablonului nu mai este necesara, forma dorita fiind obtinuta prin pilirea unghiei naturale. 

⏩ Afla cum poti realiza unele dintre cele mai populare modele pe unghiile cu gel - tehnica baby boomer si unghii cu pigment holografic.

Ce iti trebuie pentru unghii cu gel

Atunci cand vrei sa incepi o afacere in domeniul manichiurii cu gel, exista cativa factori pe care trebuie sa ii iei in considerare, de la program la echipamentele necesare si atragerea clientilor. 

Daca vei incepe de la zero afacerea si vrei sa stii ce iti trebuie pentru unghii cu gel, iata care sunt principalele categorii de articole:

  • instrumentele de lucru;
  • seturi de oje, geluri, pigmenti;
  • accesorii pentru unghiile cu gel.

Avantajul este ca exista produse pentru unghii cu gel incepatori, care te pot ajuta sa deprinzi rapid tehnica manichiurii cu gel. Iar pentru a fi si mai sigura asupra tehnicilor de aplicare poti viziona un tutorial unghii cu gel incepatori sau poti consulta un forum unghii cu gel incepatori.

⏩ Descopera toate categoriile de produse de care ai nevoie pentru manichiura cu gel pe Foreverlash.ro. Echipa noastra este formata din profesionisti in frumusete, ce iti pun la dispozitie o multitudine de produse de calitate la preturi accesibile. 

Produse pentru unghii cu gel incepatori

Un prim pas pentru a avea succes il reprezinta achizitia unui kit profesional pentru unghiile cu gel. Pentru a te asigura ca nu iti lipseste niciun articol, alege un kit unghii cu gel incepatori si exerseaza diferite tehnici de manichiura si diferite modele.

Kit unghii gel incepatori - ce ar trebui sa contina

Un tehnician de unghii incepator va avea nevoie de mai multe produse si instrumente de baza pentru a oferi servicii profesionale de unghii cu gel, modele noi, clientelor sale. Un kit unghii gel incepatori contine toate instrumentele, produsele si accesoriile necesare pentru a realiza modele de unghii cu gel. 

Am intocmit o lista cu elementele esentiale pentru a incepe o afacere in domeniul unghiilor cu gel si pe care le regasim intr-un kit unghii gel incepatori:

  • cleanser;
  • primer;
  • baza;
  • nuante variate de pigmenti;
  • geluri si oje semipermanente;
  • top coat;
  • servetele pentru degresare;
  • uleiuri de cuticule;
  • lampa pentru unghiile cu gel;
  • accesoriile pentru pregatirea unghiei naturale;
  • accesorii pentru forma unghiilor;
  • accesorii pentru modele si pentru indepartarea gelului. 
Pile

Pilele de unghii - sunt folosite pe parcursul mai multor etape ale unui tratament pentru unghii, asa ca ai nevoie de diferite tipuri de pile:

  • Pila pentru unghii naturale - este necesara pentru a slefui unghia naturala si pentru a netezi marginile neuniforme inainte de a aplica gelul;
  • Pila pentru unghiile cu gel - o pila mai dura ce poate fi folosita pentru a modela si a finisa gelul aplicat. Aceasta va crea margini mai precise si un finisaj profesional;
  • Pila electrica - pila electrica usureaza munca unui tehnician de unghii. Aceasta face ca etapa de pilire si modelare a unghiilor sa fie mult mai rapida si necesita mai putin efort manual. Pila electrica este multifunctionala si pot fi aplicate diferite burghie la capat pentru sarcini precum curatarea unghiilor, indepartarea ojei sau a gelului de pe unghie.
Instrumente pentru cuticule

Clestii si instrumentele pentru impins cuticule contribuie la finisarea aspectului unghiilor inainte de aplicarea primerului si a gelului. La randul sau, acest lucru face ca unghiile cu gel sa aiba un aspect mai ingrijit si profesional.

  • Instrument pentru impins cuticulele - un impingator de cuticule metalic este folosit pentru a impinge pielea care creste la baza unghiei, pentru a ingriji aspectul unghiei si pentru a ajuta la accelerarea procesului de crestere a unghiilor. 

Base coats, top coats si geluri

  • Base coat - un strat de baza de calitate va crea o baza buna pentru a lucra si va uniformiza orice denivelari de pe unghia naturala pentru ca gelul sa fie aplicat deasupra. De asemenea, va proteja unghiile cu gel. 

⏩ Pentru orice manichiura cu gel, pregatirea unghiilor este un pas esential. Descopera oferta noastra de base coats, pentru a realiza o manichiura rezistenta. 

  • Top coat - trebuie sa se usuce rapid si sa ofere stralucire unghiei. Acest produs ofera unei unghii naturale cu gel un finisaj lucios. De asemenea, va reduce riscul de ciobire a unghiei naturale cu gel. 
  • Geluri UV - Pentru a incepe o afacere in domeniul tehnicii unghiilor vei avea nevoie de optiuni generoase de culori. Gelul tip lac poate fi aplicat direct pe unghia naturala sau pe unghiile din gel. Trebuie sa dispui de o gama variata de culori si texturi din care clientii sa aleaga. Nu uita sa adaugi nuante cu sclipici, metalice si mate sau oje holografice.

Ia in considerare rezistenta si calitatea gelurilor UV inainte de a te decide pe care sa le cumperi.

Gelurile UV de pe Foreverlash.ro sunt folosite de profesionistii din industrie si iti permit sa te bucuri de o manichiura impecabila pana la 4 saptamani. 

  • Oja semipermanenta - este indicata celor ce cauta o varianta mai rezistenta decat lacurile traditionale. Gelul acrilic din ojele semipermanente se solidifica la contactul cu radiatiile ultraviolete, permitand obtinerea unui lac solid, rezistent si de lunga durata. 

⏩ Afla cum te poti bucura de unghii rezistente si stralucitoare cu ajutorul ojei semipermanente.

Pensule pentru unghii si lampa UV

Un tehnician de succes are nevoie de o selectie variata de pensule, astfel incat sa poata aplica produsele cu usurinta si precizie. Exista cateva tipuri diferite de pensule de care vei avea nevoie:

  • Pensula pentru aplicarea gelului - alegerea unei pensule profesionale este esentiala. Aceasta trebuie sa fie durabila, astfel incat sa nu trebuiasca sa o inlocuiesti mereu si sa nu lase urme. Cu cat pensula este mai buna, cu atat mai confortabil iti va fi sa amesteci gelul si sa il aplici fara probleme.
  • Pensule pentru pictura pe unghii - ar trebui sa achizitionezi un set de pensule mai mari si mai mici, astfel incat sa poti crea diferite modele pe unghiile cu gel. Pensule cu varfuri plate, pensule subtiri, instrumente de punctat - ai nevoie de toate pentru a te plia rapid pe nevoilor clientelor. 

Lampa UV LED fixeaza gelul si ofera unghiilor un finisaj lucios.

⏩ O lampa este o investitie, asa ca alegerea celei potrivite este esentiala. Descopera oferta de lampi UV LED ce iti asigura o manichiura de invidiat in doar cateva minute.

Exista mai multe tipuri de lampi pe piata, care vor oferi clientelor diferite niveluri de confort si finisare:

  • Lampa LED standard;
  • Lampa LED cu ceas;
  • Lampa UV LED fara fir: cu lampa fara fir poti lucra oriunde fara sa fii constrans de existenta unei prize. Combinatia UV LED iti permite, de asemenea, sa o poti utiliza pentru uscarea oricarui tip de oja, ceea ce o face potrivita pentru toate tratamentele.

Accesorii pentru unghii

Accesoriile pentru unghiile cu gel sunt o completare excelenta a trusei tale, deoarece vei dori sa creezi modele impresionante. Desi nu sunt esentiale pentru a incepe afacerea, pe masura ce clientela se diversifica, va trebui sa iti extinzi trusa.

  • Sclipici si pietre - adauga o nota glam unei unghii din gel. Vara sau in perioada Craciunului clientele tale s-ar putea astepta la modele inedite, care sa iasa in evidenta, asa ca este o idee buna sa ai cateva astfel de optiuni in trusa.
  • Pigmenti metalici - Pigmentii metalici pot fi aplicati peste oja pentru a crea un aspect mai interesant. 

⏩ Stralucirea oferita de pigmentii metalici creeaza un efect care atrage atentia si este foarte popular pe retelele de socializare.

Hidratarea cuticulelor este ultimul pas atunci cand realizezi o manichiura cu gel. Un ulei de cuticule de calitate va calma pielea din jurul unghiei dupa procedurile de slefuire si curatare.in plus, va oferi unghiilor un aspect stralucitor.

⏩ Poti rasfoi gama completa de echipamente de pe Foreverlash.ro, iar produsele comandate vor fi livrate direct la usa ta in maximum 3 zile lucratoare.

Unghiile cu gel - de ce si cum sa incepi o astfel de afacere 

Începerea unei afaceri in industria frumusetii poate fi plina de satisfactii, iar cererea pentru serviciile de ingrijire a unghiilor urmeaza un trend ascendent in ultimii ani. Exista cateva avantaje pentru a incepe o astfel de afacere:

  • confortul de a fi propriul sef;
  • costuri initiale mai mici decat in cazul altor afaceri;
  • oportunitatea de a dezvolta o clientela locala si recurenta.

Cum incepi o afacere de unghii cu gel pas cu pas

Deoarece implica costuri mai mici decat alte afaceri si iti ofera posibilitatea de a-ti extinde rapid baza de clienti, demararea unei afaceri cu unghii cu gel este o modalitate excelenta de a incepe parcursul tau antreprenorial.

Pentru inceput, concentreaza-te pe invatarea tehnicilor de manichiura cu gel. Dupa ce iti vei achizitiona propriul set complet de pus unghii cu gel, poti exersa modele de unghii pentru incepatori. Vei avea nevoie de degete de practica pentru unghii false, trusa unghii gel incepatori, perseverenta si multa rabdare.

Foreverlash.ro poate fi partenerul alaturi de care sa pornesti pe drumul catre antreprenoriat. Pe langa gama variata de produse, iti punem la dispozitie 3 metode de comanda (online - pe site, telefonic - discutand cu un consultant sau prin e-mail) pentru a te ajuta sa-ti construiesti trusa profesionala pentru realizarea unghiilor cu gel.

Sfaturi pentru a incepe afacerea in domeniul unghiilor cu gel

Am compilat aceste sugestii pentru a te ajuta sa-ti stabilesti o directie clara spre succesul afacerii.

1. Cercetarea pietei 

Daca te gandesti cum sa incepi o afacere de unghii cu gel pas cu pas, cercetarea de piata este unul dintre primele lucruri pe care ar trebui sa le faci. Desi este posibil sa intelegi deja piata, sa afli mai multe despre afacerile locale, clienti si locatii te va ajuta sa iti concentrezi atentia in directia potrivita. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare:

  • Daca exista tehnicieni de unghii, saloane de infrumusetare sau saloane de coafura in zona;
  • Identificarea publicului vizat;
  • Reglementarile legale;
  • Identificarea concurentei;
  • Trendurile in domeniu.

2. Identificarea factorului ce te diferentiaza de concurenta 

În mod ideal, poti cauta sa implementezi un aspect care sa te diferentieze de alti tehnicieni. Poate fi vorba despre o tehnica inedita, produse exclusiviste, o metoda rapida de pregatire a unghiei sau orice alta trasatura specifica ce poate deosebi afacerea ta de altele. Te poti specializa in produse ecologice sau pictura pe unghiile cu gel sau iti poti amenaja un salon mobil pentru evenimente speciale.

⏩ Pe Foreverlash.ro poti alege dintr-o gama variata de produse realizate in fabrici ce au implementat cu succes sistemele de management al calitatii (ISO). Astfel, ai garantia unor produsele fabricate din materiale sigure pentru sanatate si care corespund standardelor internationale.

Ia in calcul diversificarea serviciilor astfel incat sa oferi clientelor si posibilitatea de a te contacta pentru pedichiura cu gel. Tehnica de aplicare este aceeasi, insa vei avea nevoie de cateva produse specifice pentru acest tip de servicii. 

⏩ Ofera clientelor tale un moment de rasfat si relaxare cu ajutorul kitului de pedichiura.

3. Stabilirea pretului 

Gandeste-te la suma pe care va trebui sa o percepi in mod regulat pentru a-ti acoperi cheltuielile, precum si la produsele si serviciile pe care le oferi si care pot aduce mai multi bani si pot atrage un anumit grup de clienti. Va trebui sa stabilesti preturi pentru constructie gel, pentru serviciile de intretinere unghii cu gel, pentru constructie cu gel dupa sablon sau aplicarea gelului pe unghia naturala.in functie de modele sau de accesoriile agreate de cliente, pretul s-ar putea modifica.

Dupa ce ai stabilit o cotatie, verifica preturile concurentei pentru a vedea cum te pozitionezi in raport cu aceasta si a afla cat este dispus sa cheltuiasca clientul mediu.

4. Promovarea afacerii 

Gandeste-te la modul in care intentionezi sa iti promovezi serviciile catre noii clienti. Ia in considerare combinarea strategiilor de marketing offline si online. Recomandarea este un instrument de marketing puternic pentru orice afacere. 

Cel mai bun mod de a face ca oamenii sa vorbeasca despre afacerea ta este sa oferi servicii excelente clientilor. Asigura-te ca pleaca fericiti si multumiti de serviciile pe care le-ai oferit. Astfel cresc sansele ca acestia sa te recomande. Le poti oferi un bonus de recomandare, cum ar fi o reducere la urmatorul lor serviciu sau un serviciu gratuit pentru fiecare recomandare pe care o aduc. 

O alta modalitate excelenta de a-ti promova afacerea de manichiura este sa iti incurajezi clientii sa lase recenzii pe retelele sociale. Comentariile pozitive pot ajuta la atragerea de noi clienti si la cresterea vizibilitatii tale in online.

Trusa unghii gel incepatori - unghii cu gel, modele noi

Sa fii propriul sef poate fi o provocare, asa ca ti-am pregatit cateva sfaturi esentiale despre cum sa incepi o afacere cu unghii cu gel.

Achizitionand treptat toate produsele necesare pentru manichiura cu gel, vei construi o trusa profesionala de calitate, care te va ajuta sa creezi modele spectaculoase de unghii cu gel pentru clientele tale.

Foreverlash.ro iti ofera acces la sute de produse premium, pentru a putea realiza cele mai frumoase si rezistente unghii cu gel.

Acum ar trebui sa stii pasii necesari pentru a realiza o manichiura cu gel impecabila si a incepe calatoria ta antreprenoriala in domeniul manichiurii cu gel. Desi va fi nevoie de o investitie initiala, odata ce afacerea ta cu unghii cu gel devine cunoscuta, poti anticipa un flux consistent de venit. 

Sursa foto: shutterstock.com



Articole recente

Viziteaza blogul nostru

PRODUSE RECOMANDATE

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist