Estee Lauder

Sunt convinsa ca nu este niciodata prea tarziu sa incepi ceva, inclusiv sa incepi sa ai grija de tine.

— Estee Lauder

Cand crezi in propriul instinct

„Nu am ajuns aici visand sau gandindu-ma cum ar fi sa am succes. Am ajuns aici facand.”, spunea odata Estee Lauder. Era convinsa ca munca si perseverenta sunt cheile reusitei, ca trebuie sa treci repede de la viziune la actiune, indiferent de anvergura planului tau.

Nu sunt putini cei care o considera un geniu al afacerilor, in special datorita modului in care a razbit chiar si cand contextul economic nu era tocmai favorabil. Mentalitatea si cuvintele ei ne inspira si pe noi. Si, evident, ne-am bucura sa avem si un succes similar :)

Estee Lauder (1 iulie 1906 – 24 aprilie 2004) a pus in 1946 bazele companiei de cosmetice cu acelasi nume, dezvoltata ulerior intr-un consortiu de mari dimensiuni. Detalii despre brand si grup, gasesti la www.esteelauder.com si la www.elcompanies.com.
Foto: www.elcompanies.com
Nota: ForeverLash nu este asociat in niciun fel cu Estee Lauder sau companiile asociate cu faimosul brand. Pur si simplu apreciem realizarile unor oameni ale caror idei si realizari au fost si/sau sunt cu totul iesite din comun.

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist

Folosim cookies! Prin continuarea navigarii va exprimati acceptul! Mai multe informatii