NE VEDEM LA COSMOWORLD INTRE 12-14 APRILIE!

Brandul profesional de gene false ForeverLash va fi prezent si anul acesta la Cosmoworld – un eveniment inedit dedicat profesionistilor din domeniul frumusetii. Ne face mare placere sa luam parte la acest eveniment, iar cu aceasta ocazie va anuntam ca ne dam intalnire pe 12, 13 si 14 Aprilie la Crystal Palace Ballroom din Bucuresti. Ca in fiecare an, standul ForeverLash este locul unde veti gasi cea mai variata gama de gene false din par natural, dar si noi surprize.

LUXURY MINK

Deoarece suntem in continua dezvoltare si ne dorim sa putem satisface preferintele tuturor clientilor, va asteptam la Cosmoworld, unde va vom surprinde cu cea mai noua colectie lansata – Luxury Mink – o gama de gene false faux mink, ideala pentru machiajele glam. Monacco, Cannes, Miami Girl si Lolly sunt vedetele colectiei inspirate din eleganta Rivierei Franceze.

PICK & MIX

Din dorinta de a fi intotdeauna aproape de nevoile profesionistilor din domeniu, fie ca vorbim despre make-up artisti, beauty traineri sau scoli de machiaj, am lansat pachetele PICK & MIX.

Asa cum sugereaza si numele, PICK & MIX este un pachet ideal care ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona 10, 20, 30, 50 sau 100 de perechi de gene false ForeverLash, modele diferite sau identice, in functie de preferinte. Ne face mare placere sa va informam ca pachetele PICK & MIX reprezinta in momentul actual cea mai buna varianta pe care o puteti gasi pe piata, atat din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere financiar.

In cadrul standului nostru veti putea asista si la demonstratii de machiaj sustinute de make-up artisti profesionisti.

Makeup Show by Bianca Marca x ForeverLash

Surprizele nu se opresc aici! Va invitam sa luati parte la un makeup demo realizat de Bianca Marca Make-Up Artist in colaborare cu ForeverLash, show ce se va desfasura pe data de 12 Aprilie, ora 13.00, pe scena amplasata in Sala Atena.

Abia asteptam sa ne revedem in numar cat mai mare!

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist