Mituri demontate despre gene false

Superbe, elegante, utile si foarte practice, genele false sunt iubite de catre toate femeile. In acelasi timp, tot genele false sunt si extrem de controversate, daca luam in calcul toate miturile care s-au creat pe parcursul anilor in jurul lor. Noi credem ca este momentul sa afli adevarul despre ele. Iata care sunt cele mai frecvente mituri demontate despre gene false.

Genele false afecteaza genele naturale

O pereche potrivita de gene false are un impact extraordinar asupra privirii tale si, contrar anumitor pareri, acestea nu afecteaza cu nimic genele tale naturale. Genele false se aplica la baza celor naturale, iar adezivul utilizat pentru acest proces nu iti afecteaza cresterea genelor tale.

Genele false se aplica greu

Nimic mai gresit! Exista, totusi, un aspect pe care ar trebui sa il iei in calcul: modul de aplicare. Desi toate perechile de gene false ForeverLash sunt concepute pentru a fi aplicate extrem de usor si rapid, iti reamintim cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

        Scoate cu atentie perechea de gene false din ambalaj;

        Masoara genele in functie de forma ochilor. Daca sunt mai lungi, se taie cat e nevoie de la coltul exterior al genelor, iar daca se potrivesc, se trece la aplicarea adezivului.

        Se aplica lipiciul/adezivul pe banda genelor false si se asteapta cateva secunde, apoi se aplica la baza genelor naturale.

Genele false se poarta doar la evenimente speciale

Daca alegi un model de gene mai extravagant, sau preferi genele foarte lungi si dese, acestea se potrivesc mai degraba pentru un look de seara. Totusi, ForeverLash iti pune la dispozitie si modele subtile care pot fi purtate cu succes pe timp de zi! Banda transparenta le face indetectabile, iar toata lumea se va intreba care este secretul tau. Folosindu gene false, vei observa ca nu vei mai avea nevoie decat de putin fond de ten, pudra libera, fard de obraz, iluminator si un ruj de buze. In final, vei obtine un machiaj simplu, dar foarte sofisticat.

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist