Machiaj de seara realizat de make-up artist Malvina Isfan, cu produse cosmetice profesionale ForeverGlow si gene false profesionale ForeverLash. Poti vedea ordinea in care sunt  folosite produsele si tehnicile de aplicare filmate in detaliu.


Sigur ca experienta unui make-up artist de nivelul Malvinei isi spune cuvantul si face un machiaj complex sa para extrem de simplu de facut. Totusi fiecare poate invata cate ceva din tehnicile ei si, cu exercitiu, poate replica un astfel de machiaj, ajustandu-l desigur pentru a-si evidentia propriile trasaturi.

Produsele folosite de Malvina Isfan pentru un machiaj elegant:

• ForeverGlow Aqua Cream Eyeshadow #02 – Twinkle Star

• ForeverGlow Aqua Cream Eyeshadow #10 – Deep Black

• ForeverGlow Aqua Cream Eyeshadow #07 – Nude Shimmering

• ForeverGlow Ultraintense Pigment Color Effect #533 – Flamingo

• ForeverGlow Ultraintense Pigment 3D Cat Eye #329 Essence of Pleasure

• ForeverGlow Ultraintense Pigment Chameleon #721 Moonlight

• ForeverGlow Air Cushion Liquid Eyeliner #01 Black Velvet

• ForeverLash Individual Flares Knot-Free Medium & Short

Genele false ForeverLash si fardurile ForeverGlow sunt produse premium adresate profesionistilor si celor care nu vor sa faca rabat la calitate. Sunt realizate cu rigurozitate in cele mai performante fabrici din domeniu, testate pentru utilizare usoara si sigura. Gasesti produsele ForeverLash si ForeverGlow in magazinul nostru online cu livrare rapida din stoc, dar si in saloane profesionale sau in retele de magazine, cum ar fi dm.

Colectia de gene ForeverLash acopera o varietate enorma de abordari, incluzand gene banda, gene fantezie, gene individuale si smocuri individuale. Sunt zeci de modele cu forme, lungimi si densitati diferite, facute manual pentru durabilitate, aspect deosebit si naturalete.

Noua gama ForeverGlow include pigmenti in diverse stiluri (Color Effect, Ultracameleon, Cameleon, 3D Cat Eye) si farduri de pleoape intr-o multime de culori la moda, dar si tusuri de ochi, baza de machiaj, spray de fixare si alte produse de care e nevoie pentru un machiaj frumos si rezistent.

Subscrie canalului nostru YouTube si urmareste-ne pe Facebook si Instagram ca sa fii la curent cu noutatile noastre si cu recomandarile specialistilor pentru culori la moda, stiluri si machiaje extraordinare.

Multumim Malvinei Isfan si modelului Andreea Losi pentru acest clip elocvent si inspirator. Ambele au o multime de fani si e usor de inteles de ce.

Make-up artist: Malvina Isfan – pagina Instagram aici
Model: Andreea Losi – pagina Instagram aici

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist