CUM INGRIJIM GENELE FALSE PENTRU A LE PRELUNGI DURATA DE VIATA

Asa cum sigur stii deja, atat genele false individuale, cat si genele false tip banda, nu sunt facute pentru a fi purtate non-stop. Acestea se indeparteaza in cel mult 24h de la aplicare, insa partea buna este ca genele false ForeverLash sunt concepute sa reziste chiar si in urma mai multor purtari.

Secretul este sa stim sa avem grija de ele, sa le curatam dupa fiecare utilizare si sa ne asiguram ca le depozitam in ambalajul in care au sosit, sau intr-un recipient care permite pastrarea formei acestora.

Ne bucuram sa iti punem la dispozitie o gama variata de gene false din par natural de calitate premium, dar si gene false din par sintetic de nurca. Toate modelele ForeverLash sunt refolosibile daca urmezi pasii de mai jos:

1. Dupa utilizare, curata adezivul de gene de pe banda acestora, avand grija sa nu deteriorezi firul de par.

2. In functie de modul in care le utilizezi, genele false pot fi incarcate cu mascara, insa acest lucru nu este un impediment. Foloseste cateva dischete demachiante imbibate cu apa micelra bifazica (pe baza de ulei) si sterge usor genele cu miscari intr-un singur sens. Dup ace termini, le poti aseza in ambalajul lor.

3. Nu freca genele false, deoarece risti sa le deteriorezi.

Genele false ForeverLash sunt concepute pentru a fi utilizate de mai multe ori, insa durata lor de viata depinde extrem de mult de modul in care acestea sunt ingrijite si pastrate.

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist