Weekend-ul trecut am fost prezenti la targul de cosmetica COSMOWORLD, un eveniment inedit dedicat frumusetii.

Au fost 3 zile pline in care ne-am bucurat sa vedem cum make-up artisti renumiti, dar si pasionatii de machiaj, ne-au trecut pragul pentru a-si achizitiona din nou genele false preferate, sau pentru a le incerca pentru prima data.

Demonstratiile de machiaj care au avut loc la standul ForeverLash au fost deliciul celor trei zile si vrem sa le multumim pe aceasta cale make-up artistilor pe care am avut placerea de a-i avea alaturi de noi. Evelina Paunescu, Isabel Strat si Adina Tache ne-au prezentat cateva machiaje in cadrul carora genele false ForeverLash au facut diferenta.

Machiaj realizat de Evelina Paunescu Make-Up Artist & Trainer

Machiaj realizat de Isabel Strat Make-Up Artist

Machiaj realizat de Adina Tache Make-Up Artist

Bianca Marca, make-up artist si trainer, a sustinut un masterclass pe scena salii Atena, o demonstratie de smokey eyes colorat cu tema “Corectia pleoapelor cazute cu ajutorul genelor false ForeverLash”. Asa cum bine stiti, forma ochilor poate fi corectata nu numai prin intermedi machiajului, ci si cu ajutorul genelor false, care joaca un rol extrem de important. Bianca Marca a folosit gene false ForeverLash Individuale, Double Volume si Singles pentru a crea efectul de lifting, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor.

Machiaj realizat de Bianca Marca Make-Up Artist & Trainer

Intr-un interviu acordat pentru Antena 1, Bianca a explicat pasii care trebuie urmati pentru a aplica genele false in mod corect, dar si trucuri de machiaj pentru ochii cu pleoapa cazuta sau foarte putin vizibila. Puteti urmari materialul aici!

Le multumim tuturor colaboratorilor pe aceasta cale pentru inca o editie reusita din toate punctele de vedere si speram sa ne revedem curand in numar cat mai mare!

Echipa ForeverLash

Articole recente

Viziteaza blogul nostru

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist