AFLA DE CE MERITA SA ALEGI GENELE FALSE FOREVERLASH!

Pentru realizarea oricarui tip de machiaj, gene false au un rol definitoriu. Genele false reprezinta accesoriul de nelipsit care intregeste machiajul si da privirii profunzime. Alaturi de ruj, genele false reprezinta in zilele noastre cele mai utilizate produse in materie de make-up. Doar prin simpla aplicare a unei perechi de gene false poti face transformari uluitoare, poti obtine un look spectaculos, o privire seducatoare sau cel mai natural aspect!

Ce femeie nu isi doreste acum ochi fermecatori, privire captivanta sau gene cu volum?

Insa, pentru a obtine toate acestea, important este sa stii sa alegi gene false de calitate.  Foreverlash Professional, fiind gene false de cea maibuna calitate,  le poti aplica inclusiv  la cel mai simplu/natural machiaj si vei fi sigura ca efectul va fi cel scontat.

BANDA SUPER FLEXIBILA

Unul din lucrurile determinante in alegerea genelor false este ca acestea sa aiba banda flexibila. Astfel, genele Foreverlash, indiferent de colectia din care fac parte, natural, wispies sau oricare alta, se muleaza foarte usor pe ochi. Genele sunt extrem de confortabile atunci cand le purtam, se aseaza perfect inclusiv la coltul ochilor, iar daca sunt aplicate cu adezivul potrivit, vei ramane incantata de perioada lunga de folosire. Sunt atat de usoare incat aproape ca nu le simti.

PAR UMAN, FAUX MINK sau GENE DE NURCA   

Un alt element important il reprezinta calitatea materialelor din care sunt lucrate genele false. Indiferent de firele de par din care sunt impletite, calitatea materialelor  din care sunt realizate genele false este cea care face diferenta. Astfel, multe brand-uri au modele de gene false asemanatoare, insa, pana nu le aplici la ochi nu vei intelege cat de mult conteaza calitatea materialelor. Genele false Foreverlash Professional sunt realizate doar din fire de par (naturale sau sintetice) de calitate PREMIUM. Toate genele sunt create special pentru a intruni anumite criterii. Fiind producatori, noi am ales sa mizam pe ce este mai bun! Cea mai buna calitate, cele mai bune materiale, cele mai cautate modele de gene false la cele mai rezonabile preturi!!!

Rasfata-te cu genele false Foreverlash – “Foreverlash the best of yourself!”

Foto: Paulina Buldumea

MUA: Paulina Buldumea

Comentarii (0)

ARTICOLE RECOMANDATE
Product added to wishlist