Pila Profesionala lavabila Ultra Lasting Banana ForeverNails 100/180

Pila Profesionala lavabila Ultra Lasting Banana ForeverNails 100/180

Inchide

In stoc
7,90 lei
cu TVA

Aceasta pila de unghii in forma de banana si duritate 100/180, lavabila si dezinfectabila, este ideala pentru pilirea unghiilor naturale sau artificiale, pentru manichiura cu oja semipermanenta, gel UV sau acryl.

6426729026239
ForeverNails

Pila Profesionala lavabila Ultra Lasting ForeverNails 100/180 cu forma de banana este un instrument indispensabil din kit-ul oricarui tehnician de unghii. Fiind o pila semi-permanenta, pila banana Ultra Lasting ForeverNails 100/180 este 100% lavabila si sterilizabila!

De ce o adoram:

✓ Este recomandata pentru pregatirea unghiilor naturale inainte de un tratament cu oja semipermanenta sau de reconstructie.

✓ Datorita formei sale speciale asigura o pilire controlata in zona cuticulei.

✓ Este ideala pentru finisarea unghiilor naturale si tehnice. 

✓ Pila banana Ultra Lasting ForeverNails 100/180 este ideala pentru formarea bordului liber.

✓ Pila este recomandata pentru finisarea unghiilor uscate, deteriorate.

✓ Durata de utilizare de 3-4 ori mai mare fata de alte pile obisnuite, gratie materialelor de cea mai inalta calitate si a tehnologiei de productie coreene ultra moderne.

✓ Calitatea premium garanteaza pilirea precisa si usoara a unghiilor fara a lasa urme de zgarieturi la nivelul unghiilor.

✓ Pilele pentru manichiura ForeverNails iti ofera un raport excelent calitate-pret, fiind ideale pentru orice nail stilist, fie el incepator sau profesionist cu o larga experienta.

✓ Fiecare pila este ambalata individual pentru o igiena impecabila astfel incat o puteti deschide chiar in fata clientei, oferindu-i astfel o incredere sporita in dvs. In plus, fiind impachetate individual, sunt perfecte pentru vanzarea cu amanuntul in salonul dvs.

❤️ Pila Profesionala Long Lasting ForeverNails 100/180 este disponibila si in kit de 10 sau 25 pile pentru a te ajuta sa economisesti pentru tine sau salonul tau.

Fabricate in Korea special pentru ForeverNails din materiale de inalta calitate.

Alte detalii
Fabricata in Korea, din hartie abraziva de calitate superioara de origine Korea.
Dimensiuni
178 * 19
Forma
Banana
Grit (granulatie)
100/180

Alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii (0)

Nicio Recenzie
Product added to wishlist

Folosim cookies! Prin continuarea navigarii va exprimati acceptul! Mai multe informatii