Gene false banda din par natural Foreverlash 86
Gene false banda din par natural Foreverlash 86

Gene false banda din par natural Foreverlash 86


In stoc
16,40 RON
cu TVA
Poti cumpara acest produs cu pretul de 11,82 lei in StylePack10 sau cu reducere pana la 8,22 lei in noile pachete Pick&Mix. Click aici pentru detalii.
Luxuriant si fermecator, modelul de gene false ForeverLash #86 reprezinta alegerea ideala pentru machiajele de zi sau seara.

6426729000734
ForeverLash

Genele false cu banda ForeverLash #86 iti creeaza aspectul de gene pline, lungi si elegant curbate la care ai visat mereu! Adopta un stil de machiaj sofisticat si totusi romantic, iar aceste gene vor deveni preferatele tale.
Gratie calitatii inconfundabile a genelor ForeverLash si a designului sensual al acestui model, genele false in stilul 86 iti vor completa perfect machiajul de zi seara,seara sau orice eveniment!
CARACTERISTICI:
Facute din 100% par uman, cu banda noastra caracteristica - Super Flex Invisible band – genele Foreverlash sunt complet realizate manual de echipa noastră de artizani calificati, cu experiență de ani si ani in ARTA crearii genelor false, oferind astfel calitatea premium si stilul inconfundabil pentru care brandul FOREVERLASH este recunoscut.
OBSERVATIE:
Aplica genele false cu adezivul ForeverLash Lashfit fara latex pentru rezultate spectaculoase!

Interior
7 mm
Exterior
11 mm
Mijloc
10 mm

Recenzii

Nicio Recenzie
Product added to wishlist

Folosim cookies! Prin continuarea navigarii va exprimati acceptul! Mai multe informatii