Cum a fost la COSMOWROLD 2019

Machiaj realizat de Bianca Marca Make-Up Artist & Trainer

Cum a fost la COSMOWROLD 2019

Weekend-ul trecut am fost prezenti la targul de cosmetica COSMOWORLD, un eveniment inedit dedicat frumusetii.

Au fost 3 zile pline in care ne-am bucurat sa vedem cum make-up artisti renumiti, dar si pasionatii de machiaj, ne-au trecut pragul pentru a-si achizitiona din nou genele false preferate, sau pentru a le incerca pentru prima data.

Demonstratiile de machiaj care au avut loc la standul ForeverLash au fost deliciul celor trei zile si vrem sa le multumim pe aceasta cale make-up artistilor pe care am avut placerea de a-i avea alaturi de noi. Evelina Paunescu, Isabel Strat si Adina Tache ne-au prezentat cateva machiaje in cadrul carora genele false ForeverLash au facut diferenta.

Bianca Marca, make-up artist si trainer, a sustinut un masterclass pe scena salii Atena, o demonstratie de smokey eyes colorat cu tema “Corectia pleoapelor cazute cu ajutorul genelor false ForeverLash”. Asa cum bine stiti, forma ochilor poate fi corectata nu numai prin intermedi machiajului, ci si cu ajutorul genelor false, care joaca un rol extrem de important. Bianca Marca a folosit gene false ForeverLash Individuale, Double Volume si Singles pentru a crea efectul de lifting, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor.

Intr-un interviu acordat pentru Antena 1, Bianca a explicat pasii care trebuie urmati pentru a aplica genele false in mod corect, dar si trucuri de machiaj pentru ochii cu pleoapa cazuta sau foarte putin vizibila. Puteti urmari materialul aici!

Le multumim tuturor colaboratorilor pe aceasta cale pentru inca o editie reusita din toate punctele de vedere si speram sa ne revedem curand in numar cat mai mare!

Echipa ForeverLash

ForeverLash Echipa
blog@foreverlash.ro

Professional Supplier este o companie romanească infiintata in 2011. Avem o echipa dedicata de profesionisti activi de multa vreme in domeniul infrumusetarii, ne informam continuu si participam regulat la cele mai importante targuri si saloane internationale pentru a fi mereu la zi cu informatiile si inovatiile importante pentru noi si clientii nostri.Am ales sa lucram doar cu furnizori de top, ale caror produse sunt atent realizate si verificate, frumos creionate pentru a pune in valoare trasaturile celor care le poarta. Si, foarte important, suntem brand romanesc 100%, iar produsele create sub marcile proprii, ForeverLash & ForeverGlow, asigura garantia calitatii si preturilor imbatabile.